American Truck Simulator-ontwikkelaars onthullen een kaart van Wyoming (het is gewoon een kaart van Wyoming)

hier is een bestand Kaart van Wyoming, zoals te zien is in American Truck Simulator. …Oh, wacht, nee, dit is eigenlijk gewoon een kaart van Wyoming. Nou, hier is een bestand Kaart van ATS Wyoming. Wacht, dit is nog steeds maar een kaart van Wyoming, toch? Het lijkt erop dat je alle belangrijke wegen en steden in Wyoming kunt leren kennen als deze download arriveert.

De ontwikkelaars hebben ook een nieuwe 20 minuten durende gameplay-video geïntroduceerd voor de lange, eenzame ritten door Wyoming, en aangezien het hier op mijn tweede scherm wordt afgespeeld, is het net zo ontspannend als de lange eerste spelshow die in DLC werd uitgerold.

Het lijkt erop dat het wachten op Wyoming DLC ​​niet lang meer zal duren, zoals ontwikkelaars zeggen: “De langverwachte aankondiging van de releasedatum komt eraan!” We hebben er genoeg triggers voor gehad, van de vorige demo van de gameplay, tot de weergave van een plas water, tot de ineenstorting van de historische weegstations, tot de pluche versies van de even weelderige ruststations.

Nu is het tijd om naar Texas te gaan kijken.

Voor meer truckgames kun je deze link volgen.

{“Scheme”: {“page: {“content: {“title: “American Truck Simulator onthult kaart van Wyoming (het is gewoon een kaart van Wyoming)”, “type”: “news”, “category”: ” american- truck-simulator”}, “user”: {“loginstatus: false}”, “game”: {“publisher”: “SCS Software”, “genre”: “Indie”, “title”: “American Truck Emulator” ” ,” Soort “:[“Indie”,”Free to Play”,”Simulation”]}}}}

READ  Squingle brengt psychedelische puzzels naar Quest & PC VR

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *