10/10 Bevredigend sandbox-bouwspel dat zich voorbereidt op de lancering van versie 1.0

10/10 Bevredigend sandbox-bouwspel dat zich voorbereidt op de lancering van versie 1.0

Het geliefde bouwspel ziekte Het komt eindelijk uit Early Access, waarbij ontwikkelaar Coffee Stain Studios de langverwachte beslissing neemt om versie 1.0 in 2024 uit te brengen. Na veel plagerijen na de lancering van de bevredigende Update 8 in 2023, legt communitymanager Snutt Treptow uit dat het team heeft besloten om “al onze inspanningen te steken in de definitieve versie van het toekomstige spel.” Met een 97% “zeer positieve” Steam-beoordeling van meer dan 131.000 gebruikers zijn er genoeg redenen om enthousiast te zijn over de volledige release – en je kunt je nu aanmelden om deel te nemen aan de gesloten bèta van Satisfactory 1.0.

Zoals Treptow uitlegt, is het team achter een van de beste bouwgames op pc vóór de bevredigende Update 8 sinds de lancering van Update 5 in twee projecten opgesplitst. Eén team heeft gewerkt aan de patches en updates die we zagen in de live release van Satisfactory, terwijl anderen hebben gewerkt aan inhoud die gepland staat voor de lancering van versie 1.0, die meer verhalende elementen zal bevatten tussen de vele nieuwe functies.

“Met de release van Final Update 8 werkt het hele team nu samen om de laatste hand aan de game te leggen, en we kunnen niet wachten om meer met onze spelers te delen”, zegt Treptow. Hij legt uit: “Een van onze recente verkoopprestaties [of 5.5 million copies] Om te upgraden naar Unreal Engine 5, stapelen jaren van ontwikkeling en feedback van onze toegewijde spelers zich op totdat dit eindresultaat versie 1.0 bereikt.

Hoewel je geen al te omvangrijke verhaalmodus mag verwachten, zorgen de verhalende elementen ervoor dat je in Satisfactory 1.0 een 'eindspel' kunt verwachten (meer dan alleen maar tevreden zijn met het enorme productie-imperium dat je hebt gecreëerd). Treptow verzekert spelers echter dat “de ontwikkeling van Satisfactory zal doorgaan na de release van versie 1.0”, hoewel hij zegt: “We weten momenteel niet of dat in de vorm van DLC of meer gratis updates komt.”

READ  Bespaar $ 150 op deze monsterlijke 8TB SSD, groot genoeg voor 32 exemplaren van Call of Duty

Ik sprak met Treptow voordat de bevredigende routekaart voor de lancering werd aangekondigd, en hij vertelde me dat de mogelijkheid om zich aan te passen aan de reacties van de gemeenschap een enorm voordeel was voor Early Access. “Het is een goede kans voor ons – soms is het goed om te luisteren naar wat mensen vragen en hen dat te geven. En soms debatteren we erover of het de moeite waard is om de tijd te nemen om mensen iets te geven waar ze misschien om vragen, maar dat lost het probleem misschien niet op. hebben in het spel.”

Er is momenteel geen releasedatum voor versie 1.0. Deze komt in 2024 uit op Steam en de Epic Games Store, maar als je nieuwsgierig bent naar wat de winkel in petto heeft, kun je Open nu een rekening Via de bevredigende website kunt u deelnemen aan de gesloten bèta wanneer deze begint. Iedereen kan zijn of haar naam doorgeven, maar Treptow merkt op dat de plaatsen beperkt zijn, dus zorg ervoor dat je je aanmelding snel indient.

In de tussentijd hebben we meer van de beste sandbox-spellen voor je, samen met de beste stedenbouwspellen als je op zoek bent naar een ander merk constructie- en managementsimulatie.

Je kunt ons ook volgen Google Nieuws Voor dagelijks pc-gamingnieuws, recensies en handleidingen, of ga naar onze website PCGN-dealtracker Om jezelf een aantal deals te bezorgen.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *