Er is een geheim dat alleen vrouwelijke personages kunnen spelen in Tekken 8, evenals vier andere verborgen functies die de moeite waard zijn om te weten

Er is een geheim dat alleen vrouwelijke personages kunnen spelen in Tekken 8, evenals vier andere verborgen functies die de moeite waard zijn om te weten

Tekken 8 kent een opwindende start die ervoor zal zorgen dat zowel nieuwe als terugkerende fans het meeste plezier zullen hebben, maar er is nog meer te beleven als je eenmaal bekend raakt met een groot aantal verborgen geheimen en functies.

Komt binnen Dakdekker Met een nieuwe video waarin vijf van dergelijke geheimen worden getoond, variërend van dwaze paaseieren tot nuttige manoeuvres halverwege gevechten. Blijf ontdekken wat ze zijn.

De aanpassingsmodus van Tekken 8 is nu populair omdat het spelers veel vrijheid geeft om hun favoriete personages opnieuw te ontwerpen, maar wist je dat sommige accessoires niet alleen voor de show zijn?


De game vertelt je dat niet noodzakelijkerwijs goed, maar sommige items die op maat gemaakte kleding lijken, kunnen echt werken in de strijd. In de video laat Rooflemonger ons zien hoe je in het heetst van de strijd daadwerkelijk een geweer of iets wat een heel oud stokbrood moet zijn, kunt gebruiken.


Oude fans zijn misschien bekend met Heihachi's “Headbutt Carnival” dat begon in Tekken 3. De oudere Mishima had een geheime worp waarbij hij zijn tegenstander een kopstoot gaf, en toen deze mannelijke personages hem sloegen, konden ze reageren met een kopstoot in de rug. koning. Anna en Nina Williams kregen ook een versie voor alleen meisjes, waarbij klappen de kopstoten vervingen.


Deze subtiele interactie keert opnieuw terug als Nina Williams de mogelijkheid heeft om haar tegenstanders een klap te geven, die allemaal behalve Rina (om een ​​of andere vreemde reden) op dezelfde manier wraak kunnen nemen.

READ  World of Warcraft: Dragonflight's openbare alfatests kunnen op 14 juli beginnen, hier leest u hoe u zich kunt aanmelden


Bekijk de volledige video van Rooflemonger om de vijf geheimen in actie te zien, plus hoe je ze kunt doen, en laat ons in de reacties weten welke voor jou het meest verrassend was.
Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *