10 beste mobiele multiplayer-games om deze kerst met je gezin te spelen | Lidwoord

1

Let op!

Uitgever: Warner Bros. Games

Genre: Puzzel, woordspel

Let op!

Heads Up is ideaal voor grote bijeenkomsten en daagt je uit om zoveel mogelijk vragen te beantwoorden, terwijl de mensen om je heen proberen te helpen door je aanwijzingen te geven of twijfelachtige indrukken uit te voeren. Met één persoon die de telefoon tegen zijn hoofd houdt, waarop een woord te zien is, moeten de mensen om hen heen hen helpen het woord op hun hoofd te raden. Het is een leuk spel dat altijd lacht naar bijeenkomsten brengt.

2

Smash Tanks


Smash Tanks is een leuk, 1 tegen 1 AR-spel waarbij je een bord, klaar om te vechten, op elk vlak oppervlak kunt plaatsen. Zodra je bord is geplaatst, kun je beginnen met het inzetten van tanks – door deze kleurrijke cartoon-tanks over de kaart te verplaatsen, elkaar en de omgeving aan te vallen in de hoop bovenaan te eindigen.

Ondanks dat het een spel is over tanks, heeft Smash Tanks een tekenfilm-grafische stijl die perfect is voor alle leeftijden en veel plezier biedt tijdens het gebruik van AR op een geweldige manier.

3

Koning van Opera

Ontwikkelaar: Tuokio

Genre: Arcade, Multiplayer, Party / minigames

Koning van Opera

Als iets dat ik mogelijk zou willen betalen om persoonlijk te zien, zet deze multiplayer-game je op tegen je concurrenten in een sing-off, die toevallig plaatsvindt in een arena-achtige fase, waar je leden van je familie uiteindelijk van je af kunt duwen van, om de schijnwerpers te stelen en de show te domineren! Bereid je voor op real-life argumenten te midden van de hilariteit.

4

Bloop

Genre: Multiplayer, Party / minigames

Lees meer over Bloop
Bloop

Bereid je voor op gekneusde knokkels in deze vingergevecht op tafel.

Je moet je aan je kleur houden, want tegels verschijnen met hun eigen symfonische ‘bloops’ en tik er dan helemaal uit om de meeste punten te krijgen. Het is een chaotisch, leuk spel waarin je familieleden je handen wegduwen, een deel van het scherm blokkeren en zo hard mogelijk proberen om hun kleuren te krijgen!

5

Spaceteam

Ontwikkelaar: Sleeping Beast Games

Uitgever: Sleeping Beast Games

Genre: Multiplayer

Spaceteam

Spaceteam is een coöperatief gezelschapsspel voor maximaal acht spelers. Elke speler krijgt achtereenvolgens tijdgevoelige instructies op zijn mobiele apparaat, behalve voor een andere speler. Je moet de andere speler op de een of andere manier zover krijgen dat hij naar je luistert en de instructies volgt – verwacht chaos als iedereen het spel start.

Dus, net als in Keep Talking en Nobody Explodes, wordt er tegen je geschreeuwd tot je huilt. Vrolijk kerstfeest!

6

Rij vooruit

Genre: Multiplayer, racen

Rij vooruit

Test relaties in deze gladiatorengevechtswagen, hetzij op hetzelfde scherm of aparte (om gebroken vingers te voorkomen). Sla je concurrenten omver en versla ze om het punt te winnen. Tegen muren oprijden, salto’s maken in de lucht en tegen elkaar botsen is gewoon zo leuk in dit spel!

7

Vecht tegen golf

Uitgever: Colin Lane

Genre: Sport

Vecht tegen golf

Deze enorm stressvolle golfgames kloppen de concurrentie het park uit.

Hoewel het slechts twee spelers ondersteunt, is het een race tegen de tijd – en de tegenstander – om als eerste bij de hole te komen. Met de gaten tussen jullie beiden, in een erg gekke wereld, is er veel plezier te beleven terwijl je op het juiste moment wacht. Ja, stressvol, maar leuk.

8

Slamjet-stadion

Ontwikkelaar: Alistair Aitcheson

Uitgever: Alistair Aitcheson

Genre: Sport

Slamjet-stadion

Deze competitieve sportgame heeft PG’s Gold Award ontvangen en moedigt je in wezen aan om alles te doen wat je werd opgedragen niet te doen.
Er zijn geen regels in Slamjet Stadium. Roep extra hulp in, steel de spelers van je tegenstander, sla ze uit de weg en – nou ja – speel vies om te winnen.

9

Slingshot Racing

Ontwikkelaar: Snowbolt Interactive

Uitgever: Crescent Moon Games

Genre: Racen

Slingshot Racing

Daag maximaal drie andere spelers uit in dit schitterende racespel.

Stuw jezelf over de baan met perfect getimede enterhaken en versla het gepeupel om koning / koningin van het spel te worden – allemaal op één apparaat! Het is een intense game, maar wel een die super leuk is om door te spelen en te winnen.

10

Uit de lus

Genre: Multiplayer, Party / minigames

Uit de lus

Out of the Loop is een gezelschapsspel waarbij je om de beurt naar het scherm kijkt, dat hetzelfde woord zal tonen aan alle spelers behalve één. De persoon zonder een woord wordt de bedrieger – maar dan begint het echte spel, want iedereen zal vragen moeten stellen om erachter te komen wie het woord kent en wie niet, en vervolgens de bedrieger ervan beschuldigen het niet te weten!

Het is een leuk spel waarbij je op je hoede moet zijn en snel antwoord moet geven om argwaan te wekken.

READ  Waar kun je TVF Aspirants kijken? Is de miniserie beschikbaar om te downloaden?
Written By
More from Eda Greene

Apex Legends Job Listing bevestigt schijnbaar mobiele poort en nieuwe functies

Een nieuwe vacature lijkt te suggereren dat Apex Legends binnenkort een mobiele...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *