Fog Mask is nu beschikbaar op Xbox Series X | S en PS5

Hij was Het beste van vorig jaar Toen we Mask of Mists zijn magische deuren zagen openen op Xbox One, PS4 en Nintendo Switch, waardoor spelers de kans kregen om door een reeks puzzels te werken in de hoop de magische mysteries die op de loer liggen te begrijpen. Nu krijgt dezelfde game echter een upgrade met een verbeterde versie op Xbox Series X | S en PS5.

Nu beschikbaar om te kopen en te downloaden op Xbox Series X | S en PS5, Mask of Mists neemt wat al op oude consoles is gevallen en duwt het naar een nieuwe wereld; Eentje vol upgrades en visueel plezier. Dat hopen we tenminste te krijgen, en eerlijk gezegd is de informatie over wat er is een beetje kort over de details.

Wat we wel weten is dat dit hetzelfde verhaal vertelt als het vorige. Een first-person avonturenspel dat je laat werken in een wereld vol magie en geheimen, waar je een huurling speelt die één taak heeft gekregen: het vinden van een vermiste persoon.

Het probleem is dat je je een weg moet vechten langs de wezens van de afgrond om dit te doen, en ze te bestrijden zoals je wilt. Met puzzels om op te lossen, drankjes om van te genieten en een doorgang tussen werelden om te ontgrendelen, zou er genoeg moeten zijn om in je op te nemen. Of het genoeg Xbox Series X-upgrade heeft | Next-gen S/PS5 om ervoor te zorgen dat Mask of Mists nu een levensvatbaar vooruitzicht is, is een andere zaak, Eerlijk gezegd hebben we het de eerste keer niet te veel verkocht.

READ  9 Monkeys of Shaolin, analyse PS4, Xbox One, Switch

De belangrijkste kenmerken zijn onder meer:

  • – Verken oude ruïnes, mysterieuze grotten en verlaten huizen.
  • – Vecht met magische wezens. – Verzamel items en gebruik ze om puzzels op te lossen.
  • – Maak alchemistische drankjes van de magische planten die je hebt gevonden;
  • – Open de doorgang tussen de twee werelden en vind het legendarische artefact!

Maar goed, de heerlijkheden van de volgende generatie zijn hier om ons opnieuw te verleiden. Het is ook goed dat degenen die de game eerder op de oude generatie hebben gekocht, een soort korting kunnen krijgen bij het upgraden, hoewel de korting van 50% is voor Xbox One-bezitters die willen overstappen naar Series X | S is niet zo dichtbij als de Smart Full Payment Delivery.

Als je besluit om Mask of Mists te pakken, zul je een bestand vinden Xbox-winkel Meer dan blij om de download te bieden die u nodig hebt. Je moet £ 12,49 betalen om het privilege te krijgen.

Spelbeschrijving:

Mask of Mists is een first-person actie- en avonturenspel waarin je jezelf onderdompelt in de verkenning van een wereld vol magie en geheimen! In dit spel ben jij een huurling die de taak heeft om een ​​vermiste persoon te vinden. Een van de Archmages van de academie verbrak het contact terwijl hij de diepten van het getroffen gebied onderzocht. Ooit was dit gebied onderworpen aan de enorme hoeveelheid magie, en nu is het gevuld met de wezens van de afgrond. Ga op het spoor van de verloren Archmagiër en stort je in een avontuur vol magie en gevaar!

READ  0.9.0 April Content Update officieel uitgebracht op Xbox en pc met nieuwe gebouwen, functies en meer
Written By
More from Vanessa Hale

Microsoft heeft later dit jaar Xbox-games onthuld

Jason Ronald, directeur Xbox-softwarebeheer van Microsoft, heeft bevestigd dat de Xbox-games die...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *