Sony heeft zojuist de “Final Form” -uitbreiding voor Destiny 2 vroegtijdig gelekt

Sony heeft zojuist de “Final Form” -uitbreiding voor Destiny 2 vroegtijdig gelekt

Het is een rampzalige ochtend voor Bungie en de Destiny 2-gemeenschap, aangezien de enorme uitbreiding The Final Shape volgende dinsdag wordt gelanceerd. Het lekte vroeg.

Wat er precies is gebeurd, wordt nog uitgewerkt, maar dit lijkt een probleem te zijn met Sony PS5-streaming, aangezien via die dienst kortstondig DLC ​​beschikbaar werd gesteld. Het is nu vernietigd, maar er is al ongelooflijk veel schade aangericht. (Er staan ​​geen spoilers in dit artikel.)

Door het lek konden sommige spelers de campagne starten, maar wat urgenter was, was het zien van veel informatie in het groepensysteem, wat leidde tot verhaalspoilers die zich online verspreidden, wat ongetwijfeld binnenkort zal inhouden dat ze worden gespamd in threads, livestreamchats en zelfs in… -Het spel, dat is helaas wat er altijd gebeurt met dit soort dingen.

Naast verhaalspoilers zijn er nu ook raid-mechanismen die vroegtijdig zijn gelekt, waardoor een domper wordt geworpen op wat de meest opbrengende raid-race in de geschiedenis van Destiny zou kunnen zijn, alsof je aan het doen was Nee Als u over deze lekken hoort, zult u onmiddellijk in het nadeel zijn ten opzichte van degenen die ze hebben gezien.

Dit is zonder twijfel een van de ergste lekken en bugs die ik ooit heb gezien, en het lijkt volledig gebaseerd te zijn op Sony, aangezien dit het enige platform is waar dit is gebeurd en het verband houdt met hun streamingfunctie. De exacte technische aard van hoe dit zal gebeuren valt nog te bezien, maar het is een probleem dat Sony onmiddellijk moet aanpakken, anders gebeurt het elders. Er zijn tot nu toe andere onbevestigde berichten dat dit Elden Ring's Shadow of the Erdtree mogelijk speelbaar heeft gemaakt, maar ik heb daar geen bevestiging van gezien, zoals bij het laatste skin-lek.

Het is moeilijk te overschatten hoe verwoestend zo’n lek voor Bungie zou zijn, omdat zoveel afhangt van de release van deze uitbreiding, het hoogtepunt van een tien jaar durend verhaal, en lekken zijn niet alleen maar lekken, ze zijn spoilers voor een jaar. lange plotthread.

De gemeenschap lijkt zich te mobiliseren om de verspreiding van deze lekken zoveel mogelijk tegen te gaan, maar de enige echte oplossing is om het internet tot dinsdag volledig af te sluiten, aangezien er genoeg manieren zijn waarop deze dingen kunnen verschijnen. Het enige dat nodig is, is één opmerking, één lijntje chatten om een ​​belangrijk plotpunt te verpesten, en ik ben hier al eerder geweest met veel verschillende games. Blijf überhaupt online, en het is bijna onmogelijk om te vermijden, vooral als een lek zo groot is. En er zijn veel mensen die een vendetta tegen Bungie hebben en dit soort dingen graag kwaadwillig verspreiden.

vreselijk. We moeten precies weten wat hier is gebeurd en hoe we dit in de toekomst kunnen voorkomen. Maar voor Destiny 2 is het te laat.

Volg mij Op Twitter, Draden, YouTube, En Instagram.

Pak mijn sciencefictionromans op Hero Killer-serie En Aarde-trilogie.

READ  Symphonia Remaster Prank Fan Tales lijkt meer op Demake

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *