10 verborgen edelstenen op Xbox One die iedereen in 2020 heeft gemist

De Xbox One had een aantal geweldige games, en met name 2020 heeft een aantal verborgen juweeltjes gehad die mensen hebben gemist.

2020 was een jaar vol verwachting, aangezien veel gamers afscheid namen van hun Xbox One en upgraden naar de Xbox Series X. Hardware van de volgende generatie belooft niet alleen een verbeterde ervaring te creëren voor nieuwe games, maar ook voor inzendingen op de vorige consolegeneraties zoals goed. Dit is een uitstekende reden voor eigenaren van nieuwe hardware om enkele games te bekijken die ze eerder dit jaar misschien hebben gemist.

VERWANT: Elke game die momenteel op Xbox One staat, kan worden afgespeeld en ziet er beter uit op Xbox Series X.

Sommige fans genieten misschien van de nieuwste console, maar veel Xbox-fans zijn er niet in geslaagd om de Xbox-serie X vanwege voorraadtekorten. Dit is nu een goed moment om enkele over het hoofd geziene titels voor de vorige console in te halen. Terwijl 2020 dient als een zwanenzang voor de Xbox One, het produceerde enkele verrassende hits die over het hoofd werden gezien vanwege de hype rond de volgende generatie consoles.

10 Ooblets

Xbox One 2020 Games Ooblets

Voor gamers die geïnteresseerd zijn in levenssimulatiegames, Ooblets is een schattige indie die het onderzoeken waard is. Dit is in de zomer uitgebracht op de Xbox One minder bekend indie-titel richt zich op stadsbeheer, plantengroei en de verzameling van de mysterieuze wezens die bekend staan ​​als Ooblets. Tijdens de kleurrijke en innovatieve titel van Glumberland kunnen spelers dansen, feesten en spelen met deze schattige kleine dieren, terwijl ze de stad van hun dromen maken. Heldere kleuren en een uitstekende soundtrack begeleiden deze unieke titel, zodat deze lang na het neerleggen van de controller bij de spelers blijft.

9 Gato Roboto

Xbox One 2020-spellen Gato Roboto

Wat is er unieker dan een kat die een mecha bestuurt? Degenen die geïnteresseerd zijn in een retro-geïnspireerd platformgame zou Gato Roboto moeten ophalen. Spelers nemen de controle over deze technologisch onderlegde katachtige op een missie om zijn vermiste kapitein te redden. Na een noodlanding op een mysterieuze planeet, moet Gato Roboto deze mech gebruiken om door een vijandige buitenaardse wereld te navigeren. Dit monochromatische sciencefiction-spel is zowel humoristisch als oprecht. Strakke, responsieve bedieningselementen en een nostalgische 16-bits animatiestijl met bijpassende muziek maken dit een digitale titel die elke Xbox-bezitter een kans zou moeten geven.

8 Sky Rogue

Xbox One 2020 Games Sky Rogue

Een andere over het hoofd gezien titel op de Xbox One in 2020, Sky Rogue, doet denken aan titels uit de vroege jaren 90, zoals Star Fox 64. Spelers nemen de controle over een straaljager en gebruiken unieke wapens en vaardigheden om vijandelijke schepen te beschieten en te vernietigen. Door rogue-lite mechanica te combineren met vluchtsimulatie, worden spelers getrakteerd op een ervaring die innovatief genoeg is om voort te bouwen op de nostalgie van vluchtsimulaties die eraan voorafgingen.

VERWANT: 5 Xbox One-lanceringsgames die de tand des tijds hebben doorstaan ​​(en 5 die dat niet hebben gedaan)

Met een kunststijl die lijkt op games uit de jaren 90 waaruit het inspiratie haalt, zal iedereen die van arcadeschieters houdt, zeker genieten van het onderscheidende ontwerp dat Sky Rogue aan zijn spelers presenteert.

7 Ja, uwe genade

Xbox One 2020-spellen Yes Your Grace

Fans van RPG-games hebben misschien gemist Ja, uwe genade toen het begin maart van dit jaar werd uitgebracht. Dit spel is ontwikkeld door Brave At Night en plaatst spelers in de schoenen van koning Eryk, de heerser van Davern. Het beheren van een koninkrijk en het omgaan met de problemen die het teisteren, zijn de taken die worden geboden aan degenen die de rol van de koning op zich nemen. Het is aan degenen die het spel spelen om te beslissen wie ze willen helpen en wie ze zich moeten afwenden, waarbij ze in gedachten houden dat hun keuzes kunnen beïnvloeden wie bondgenoot wordt en wie zich tegen de heerser keert. Deze moeilijke keuzes resulteren in een verhaal dat door de speler kan worden gevormd.

6 Vertel me waarom

Xbox One 2020-games Vertel me waarom

Een andere beslissingsafhankelijke ervaring is Vertel me waarom, een avonturenspel uit 2020 ontwikkeld door Dontnod Entertainment. Als de hoofden achter de veelgeprezen Life is Strange-serie, wil Dontnod de trend voortzetten van het maken van impactvolle, keuzegedreven verhalen die ze begonnen met de eerste Life is Strange-game. In navolging van Tyler en Alyson Ronan, twee tweelingen op een missie om de geheimen van hun jeugd te ontdekken, dient het als een waardige opvolger. Dit avontuur werd tussen de maanden augustus en september 2020 één keer per maand uitgebracht als exclusieve Xbox-console.

5 Wasteland 3

Xbox One 2020 Games Wasteland 3

Eind augustus uitgebracht, Wasteland 3 dient als een langverwacht vervolg in de rollenspelfranchise. Het speelt zich af in een verwoest Colorado en spelers zullen de leiding nemen over verschillende leden van het Arizona Ranger Team November op hun zoektocht om de hulp van een rivaliserende heerser te rekruteren. Ontwikkelaars in de turn-based game van Xile Entertainment dwingen spelers om keuzes te maken die niet alleen van invloed kunnen zijn op speelbare personages, maar op de algehele gamewereld als geheel. Het nieuwste deel in de Wasteland-serie kan ook samen met één andere persoon worden gespeeld voor diegenen die een vriend willen meenemen naar deze post-apocalyptische versie van de Centennial State.

4 Geaard

Xbox One 2020-games geaard

Degenen die bekend zijn met Obsidian Entertainment zullen weten dat ze naam hebben gemaakt op de Xbox 360 en Xbox One met games als South Park: The Stick of Truth, Fallout: New Vegas en The Outer Worlds.

VERWANT: 10 langste campagnes voor één speler op de Xbox One, gerangschikt op lengte

Het team van Obsidian blinkt uit in uniek creëren ervaringen, ondanks de variatie in de soorten games die ze willen aanpakken. Obsidian’s nieuwste titel, Geaard, is een overlevingssimulatie waarin spelers moeten overleven als insectvormige mensen in een achtertuin vol leven. Hoewel de titel momenteel in vroege toegang is, is deze beschikbaar voor aankoop en wordt deze meegeleverd met Xbox Game Pass.

3 Microsoft Flight Simulator

Xbox One 2020 Games Microsoft Flight Simulator

Een ander Exclusief voor Microsoft, Dat Xbox-bezitters misschien hebben gemist is Microsoft Flight Simulator 2020. Asobo Studio bracht eerder dit jaar de elfde inzending in de serie vluchtsimulatie uit. Bekend om zijn hyperrealistische beelden en prachtige, levensechte locaties, kunnen spelers boven een van de mooiste games van het jaar uitzweven en bewonderen. Hoewel de consoleversie van de game momenteel niet is uitgebracht, is er een Windows 10-versie uit en kunnen Xbox Game Pass-abonnees deze game nu gratis op hun pc spelen. Microsoft heeft een volledige console-release in de nabije toekomst beloofd.

2 Minecraft Dungeons

Xbox One 2020 Games Minecraft Dungeons

Een van ‘s werelds meest populaire spellen, Minecraft, ziet een spin-off in Minecraft Dungeons. Deze kerkercrawler gemaakt door Mojang Studio en Double Eleven zet spelers op tegen hordes vijanden terwijl ze vechten om de dorpelingen te redden die in elke kerker gevangen worden gehouden. Met opties voor maximaal vier personen om samen te spelen, kunnen Xbox-bezitters een koppeling maken met vrienden om elke kerker te domineren. Met verschillende uitbreidingen die al zijn uitgebracht, kunnen Minecraft-fans die van de ervaring genieten, de jacht voortzetten in verschillende biomen met nieuwe vijanden om te confronteren.

1 Ori en de wil van de slierten

Gezien dat Ori en de wil van de slierten kwam begin februari uit, velen zijn misschien vergeten dat dit kleine product dit jaar is uitgebracht. Direct achter Ori and the Blind Forest aan, begint Ori aan een missie om zijn nieuwe vriend Ku, het uiltje, te redden van gevaar wanneer hij van huis wordt weggevoerd. Wie op zoek is naar een prachtige platformgame met een sensationele soundtrack en een oprecht verhaal, zal zeker genieten van deze meesterlijke indietitel. Moon Studios creëert wederom een ​​onvergetelijk avontuur met de tweede inzending in deze serie.

De volgende: Hoe Final Fantasy Ori en de wil van de slierten inspireerde


De volgende
Pokémon: de 15 meest populaire Pokemon van 2020, gerangschikt


Over de auteur

READ  Kies er een: wat is je favoriete Assassin's Creed-spel? - Voorzien zijn van
Written By
More from Vanessa Hale

Dying Light Anniversary Edition voor Xbox One onthuld via winkelvermelding

Techland komt vrij Dying Light Anniversary Edition voor zowel Xbox One als...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *