Nieuwe video van Samsung Galaxy S21 Plus toont dunne randen rond een plat beeldscherm

Veel details over de Samsung Galaxy S21 zijn al voor hem uitgelekt verwachte release in januari datum. Maar een nieuwe video geeft een glimp van het Galaxy S21 Plus-model, met een plat scherm met dunne randen eromheen en een selfiecamera met perforatiegaten.

De kwaliteit van de video van gebruiker Random Stuff 2 is niet de beste, en er speelt een soort afleidende muziek onder het commentaar van de gebruiker. Het geeft ook niet veel details over de achterkant van de telefoon.

Er worden drie Galaxy S21-modellen verwacht: een standaard, een Plus en een Ultra. EEN serie gelekte teaser-trailers, liet opnieuw ontworpen camerabobbels zien, met wat lijkt op vijf camera’s op de S21 Ultra en drie op de S21 en S21 Plus.

Android politie gemeld vorige maand dat de S21 een 6,2 inch beeldscherm krijgt, de Plus 6,7 inch en de Ultra een 6,8 inch beeldscherm. De telefoons hebben allemaal batterijen variërend in grootte van 4.000 mAh tot 5.000 mAh, en alle drie zullen naar verwachting een Snapdragon 875- of Exynos 2100-processor hebben.

De telefoons zullen naar verwachting allemaal 5G hebben, met de S21 en Plus beide met Wi-Fi 6 en Bluetooth 5.1, en Wi-Fi 6E in de Ultra. De S21 Ultra zal naar verwachting ook compatibel zijn met de S-Pen van Samsung, maar het gerucht gaat dat de S-Pen niet bij het apparaat wordt verkocht.

READ  Madden NFL 21 om fixes te krijgen in Franchise-modus - in november
Written By
More from Lesley Curry

Microsoft Edge krijgt een prestatiemodus om het RAM-, CPU- en batterijgebruik te optimaliseren

Microsoft test een nieuwe prestatiemodus voor zijn Edge-browser. De nieuwe modus is...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *