Xbox Game Pass-spelers verrast door Stealth-release

Microsoft heeft abonnees van Xbox Game Pass en Xbox Game Pass Ultimate verrast met een gloednieuwe game waarvan niemand verwachtte dat hij naar de abonnementsservice zou komen, of in ieder geval de abonnementsservice op pc, Xbox One en Xbox Series X | S. Meer specifiek heeft Microsoft Morkredd toegevoegd, een coöp-puzzelspel dat net is uitgebracht. Voor niet-abonnees kost het $ 20, maar op dit moment kunnen abonnees het spel gratis van Hyper Games en Aspyr Media pakken en zo vaak spelen als ze willen.

Op dit moment is het onduidelijk hoelang de game wordt toegevoegd. Als een game wordt uitgegeven door Xbox Game Studios, is dit een permanente toevoeging. Elk ander type release is een tijdelijke toevoeging. Meestal worden games voor minstens een paar maanden toegevoegd, maar voorlopig is er geen manier om te weten hoelang Morkredd zal blijven hangen.

Dat gezegd hebbende, zolang het beschikbaar is via Xbox Game Pass, is het ook beschikbaar om te kopen met 20 procent korting. Zodra het Xbox Game Pass verlaat, of als je abonnement afloopt, vervalt deze korting.

Hieronder kun je meer lezen over de game, maar ook een trailer bekijken, of meer specifiek, de launch-trailer van de game:

“‘Morkredd’ is het Noorse woord voor angst voor het donker”, luidt een officiële pitch van de wedstrijd. “In het spel moet je licht en schaduw gebruiken om puzzels op te lossen in een donkere wereld geïnspireerd door lange winters en Scandinavische cultuur. In Morkredd vraagt ​​de Orb altijd om twee. Dit betekent dat je in singleplayer de besturing van twee personages moet beheersen. tegelijkertijd, of neem een ​​vriend mee voor coöp op de bank voor twee spelers. “

READ  "Degene die deze *** heeft bereikt, moet worden uitgezet"

Voor meer berichtgeving over Xbox Game Pass en alles wat met Xbox te maken heeft – inclusief al het laatste nieuws, alle laatste geruchten en alle laatste lekken – klik op hier of bekijk de relevante links hieronder:

More from Madison Garrett

Office voor Windows versie 2102 Build 13801.20004 is beschikbaar om te downloaden (Beta); Ze veranderen

door Madison Jarrett Deur Madison Jarrett door Madison Jarrett Deur Ida Green...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *