10 videogames voor beginners die altijd al gamer wilden worden

De spelers werden er verliefd op Skyrim Het uitgestrekte landschap bestaat al bijna tien jaar en er zijn er niet veel meer – er is genoeg te doen en te zien. Het is ook een geweldige introductie tot de serie en RPG’s in het algemeen.

Hoewel de hoofdmissie van het spel goed is – je zult draken doden, naar de landen van de doden reizen en verstrikt raken in een wrede burgeroorlog – ben je vrij om te spelen zoals je wilt. Er is zoveel te doen in deze enorme open-wereld RPG: unieke bezienswaardigheden om te ontdekken, eindeloze kanten Quests om aan te gaan en antiek om te verwerven.

Spelers creƫren hun eigen unieke karakters en specialiseren zich vervolgens langzaam in hun vaardigheden naarmate ze verder komen. Je kunt een sierlijke Wood Elf-doder zijn, een charmante mensachtige kat of zelfs een noordelijke kaasverzamelaar. Je kunt in de koude bergen op zoek gaan naar vampiers, je eigen virtuele huis en familie bouwen, lid worden van prestigieuze gilden en nog veel meer. Het lijkt misschien wel te veel Vrijheid voor onervaren spelers, maar laat dat niet gebeuren Skyrim Openheid maakt je bang. Hij is eigenlijk best tolerant.

Terwijl sommige old-school RPG-fans kijken naar de vereenvoudigde gameplay-systemen van Skyrim, zijn ze ideaal voor nieuwe spelers: vaardigheden, uitrusting en andere menu’s zijn snel en gemakkelijk te gebruiken; Taaklogboek houdt uw voortgang bij; En de Een kompas op het scherm markeert doelen en interessante punten. Er is ook een schuifregelaar voor de moeilijkheidsgraad waarmee je eerst het uitdagingsniveau en de speelopties kunt instellen. Of een derde persoonsperspectief.

READ  Done Quick Summer Games breekt het online record door bijna $ 3 miljoen op te halen

Verkrijgbaar bij: Nintendo Switch, PC (Steam, Microsoft Store), PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S (Originele versie ook beschikbaar op Xbox 360 en PS3)

Written By
More from Max Mcgee
Gran Turismo 7: Kun je de game downloaden naar pc?
veel de spellen Fans zijn erg enthousiast over de release van geweldig...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *