The Witcher 3 krijgt dit jaar gratis DLC op basis van de Netflix-show

Geralt op de cover van de nieuwe generatie Witcher 3-poort.

foto: Rode Project-cd

vandaag aangekondigd, Witcher 3 Je krijgt nieuwe Vrij DLC geïnspireerd op de populaire Netflix-show als onderdeel van de volgende generatie upgrade die later dit jaar verschijnt.

De volgende generatie haven van Witcher 3 was eerst Aangekondigd in september vorig jaar. De geüpgradede versie bevat raytracing en snellere laadtijden in het basisspel, uitbreidingen en alle aanvullende inhoud. CD Projekt Red werkt ook met fans en modulatoren Om ook enkele populaire verbeteringen en verbeteringen aan de community voor de volgende generatieversie te brengen.

Maar deze nieuwe poort is niet alleen een verbeterde versie die mooier en sneller is dan De hekser 3. De DLC bevat items en inhoud op basis van de Netflix-show, iets waar fans sindsdien om hebben gevraagd Het werd voor het eerst getoond in 2019. Maar de Poolse ontwikkelaar heeft geen andere details verstrekt, zoals uit welke inhoud deze inhoud daadwerkelijk zal bestaan. Krijgen we een perfect muzikaal nummer dat te zien is?”Een muntje naar je goochelaar gooien?“Je kunt alleen maar hopen.

In 2015 voegde CD Projekt Red ook meer dan een dozijn gratis DLC toe, variërend van nieuwe missies tot cosmetische items. Sommigen van hen waren goed. Sommige waren verschrikkelijk. We hebben ze allemaal beoordeeld.

We hebben echter vernomen dat er lang wordt uitgekeken naar de Netflix-showنتظر Het tweede seizoen gaat in december in première. Bovenop het nieuwe seizoen van season de hekser op Netflix, De franchise heeft een nieuwe mobiele game komt binnenkort uit, Bordspel via KickstarterEen animatiefilm.

Er zijn veel nieuwe en opkomende media met betrekking tot de Witcher waarmee Netflix en CD Projekt Red al tien jaar samenwerken. De allereerste WitcherCon. 9 juli was de eerste dag van het evenement, dat tot morgen duurt. Dus ik verwacht meer de hekser Inhoud zal op ons allemaal vallen, zoals munten die naar de kalme en levendige Witcher worden gegooid. Misschien in bad zitten. Ik heb gehoord dat ze dit veel doen.

READ  Sunil Chhetri: Naast gebeden heeft de door overstromingen getroffen Assam aandacht en hulp nodig
Written By
More from Aubrey Mason
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *