12 Xbox Show-voorspellingen – 542 ontgrendeld

Nu Microsoft aankondigt wanneer de volgende Xbox-Bethesda-première gaat, verspillen we geen tijd aan het maken van de eerste ronde van voorspellingen voor het evenement. Van Hellblade 2 tot Starfield tot Forza Motorsport tot Gears 6 en meer, we bespreken wat we denken dat er kan gebeuren op het grootste Xbox-evenement van het jaar. Plus: we proberen het krasmysterie te ontrafelen dat de Embracer Group een paar Square Enix-studio’s en franchises heeft gekocht, waaronder Tomb Raider, Deus Ex en Thief.

Abonneer je op een van je favoriete podcast-feeds, om Ons YouTube-kanaalof Download de MP3-download van de aflevering van deze week. Bekijk voor meer geweldige inhoud ons laatste interview met IGN Unfiltered, waar Joseph Staten – een van de oorspronkelijke makers van Halo en nu Head of Creative bij Halo Infinite – zijn opmerkelijke carrière bespreekt:

Oh en Je kunt op Unlocked verschijnen door een vraag via de Loot Box-video naar ons op Twitter te sturen! Tweet je vraag Tag Ryan op Tweet insluiten!

Bekijk voor meer next-gen-dekking onze Xbox Series X-recensie, Xbox Series S-recensie en PS5-recensie.

Ryan McCaffrey is de uitvoerend redacteur van Previews bij IGN ​​en gastheer van IGN’s Xbox Weekly Show, podcast openennaast het maandelijkse interviewprogramma (-ish), IGN zonder filter. Hij is een jongen uit North Jersey, dus hij is een Taylor Hamm, geen broodje ham. Bespreek het met hem op Twitter op Tweet insluiten.

READ  Gran Turismo 7 is urenlang vrijwel onspeelbaar geweest vanwege serveronderhoud
More from Madison Garrett
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *