Hoe Instagram-rollen op Android 2022 te downloaden Tip

Deze tutorial gaat helemaal over het downloaden van Instagram Reels op Android. We zullen ons best doen om u deze handleiding te laten begrijpen. Ik hoop dat je deze blog leuk vindt Hoe Instagram-rollen op Android te downloaden. Als je antwoord ja is, deel het dan alsjeblieft nadat je dit hebt gelezen.
inhoudsopgave

Controleer hoe u Instagram-rollen op Android kunt downloaden

Reels is een Instagram-functie waarmee je korte en vermakelijke video’s kunt maken om te delen met je vrienden, familie en volgers. Het ondersteunt video’s van maximaal 60 seconden en verschillende bewerkingstools waarmee u de audio kunt aanpassen, speciale effecten kunt toevoegen en meer. Deze functie is een echte hit sinds het voor het eerst verscheen in de Facebook-app voor het delen van foto’s. Het heeft echter een nadeel. Je kunt Instagram Reels niet downloaden om offline te bekijken of te delen met anderen die niet officieel op het platform zijn. Je hebt dus de hulp nodig van apps/websites van derden, en dat is wat we hier gaan bespreken.

Reels is een Instagram-functie waarmee gebruikers korte TikTok-achtige video’s kunnen maken met gesynchroniseerde dialogen en liedjes. Video’s verschijnen in de tijdlijn en in tegenstelling tot Instagram Stories verdwijnen ze niet na 24 uur. Instagram heeft onlangs de ondersteuning voor rollen uitgebreid van 30 seconden naar 60 seconden. Gebruikers kunnen ook muziek, AR-effecten, timers, countdowns, line-ups en videosnelheid toevoegen om unieke en leuke korte video’s te maken.

Ondanks dat het een kloon van TikTok is, heeft Instagram Reels positieve feedback gekregen van makers van inhoud, zoals influencers, merken en gebruikers. Instagram Reels zijn, net als gewone video’s en foto’s, alleen online te bekijken. U kunt echter Instagram Reels-video’s downloaden naar uw mobiele telefoon/laptop met behulp van de bovenstaande tools.

READ  China vraagt ​​om downloads van Didi-app op te schorten vanwege datalek

Hoe Instagram-rollen op Android te downloaden

  • Ga naar Google Play en download Video Downloader voor Instagram – Herlaad Instagram.
  • Nadat de app is geïnstalleerd, opent u deze en configureert u deze.
  • Ga na het instellen van de app terug naar Instagram en selecteer de Reels-video die je wilt downloaden en open deze.
  • Tik nu op het pictogram met de drie stippen en tik op Link kopiëren.
  • Open de onlangs gedownloade Video Downloader voor Instagram en de URL die u zojuist hebt gekopieerd, wordt daar automatisch geplakt.
  • Ga nu naar je telefoongalerij en je zult Reels-video vinden. U kunt het vervolgens wijzigen of zelfs delen met anderen via apps van derden.

Laatste woorden: Instagram-rollen downloaden op Android

Ik hoop dat je dit artikel begrijpt Hoe Instagram-rollen op Android te downloadenAls uw antwoord nee is, kunt u alles vragen via het gedeelte van het communicatieforum dat verband houdt met dit artikel. En als je antwoord ja is, deel dit artikel dan met je familie en vrienden.

Written By
More from Eda Greene
Microsoft Edge 89 is nu beschikbaar om te downloaden op Windows en Mac
Microsoft heeft een grote nieuwe update voor Microsoft Edge uitgebracht, en deze...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *