15 beste NES-RPG’s ooit

draken krijger 2 Hij is een vergeten middelste broer als hij er ooit is geweest. Het mist een beetje de charme van het eerste spel, en het is niet zo gepolijst als de latere titels, maar het is nog steeds een liefdevol bewaard gebleven spel dat het verdient om tot nu toe terug te gaan.

11. De magie van Scheherazade

Net als andere NES-RPG’s, De magie van Scheherazade Krijg intense inspiratie van de legende van Zelda. Hoewel het niet helemaal overeenkomt Zelda Op grote hoogte heeft het een reputatie opgebouwd als een onderschat juweeltje dankzij een solide soundtrack, enkele van de beste graphics op console en een unieke Midden-Oosterse setting gebaseerd op volksverhalen. Duizend-en-een-nacht.

Hoewel er in de jaren negentig herhaaldelijk een vervolg werd aangekondigd voor zowel de NES als de SNES, werd het nooit gerealiseerd en is er niet veel informatie online over. Helaas was er geen officiële heruitgave van De magie van Scheherazade Ofwel, dus het is op dit moment geen toegankelijk adres. Iedereen die een manier vindt om het te spelen, zal echter verbaasd zijn over wat hij vindt.

Dragon Warrior NES RPG

10. Drakenzoektocht / Drakenkrijger

Het werd oorspronkelijk grotendeels ontwikkeld rond de beperkingen van NES-hardware, waarvan sommige drakenkrijger Ontwerpkeuzes, zoals turn-based gevechten en willekeurige ontmoetingen, hielpen al snel de populaire trend van de console-RPG-scene te beïnvloeden.

Om eerlijk te zijn, het origineel drakenkrijger Het voelt soms simplistisch. Het is een vrij kort avontuur met slechts één speelbaar personage, maar het is nog steeds een zeer charmante en verslavende game die het bekijken waard is als je nieuw bent in het genre of als je een RPG-veteraan bent.

READ  TIGERS SOFTBALL splitst Sint-Petersburg met een aanstaande 11-0 overwinning in Game Two
Fire Emblem Gaiden NES RPG

9. Vuurembleem Jayden

Terwijl het internationale publiek niet hun eerste officiële smaak kreeg van vuur embleem De franchise van de serie tot 2003 heeft een lange geschiedenis die teruggaat tot 1990 in Japan. Westerse spelers konden eindelijk genieten van een officiële versie van de eerste vuur embleem Titel, Shadow Dragon en Blade of Light dankzij korte beschikbaarheid op Switch, maar betere NES vuur embleem De game is niet in zijn oorspronkelijke vorm buiten Japan uitgebracht.

Written By
More from Max Mcgee
Games Workshop probeert de animatie van fans te stoppen
Games Workshop krijgt te maken met terugslag na het aanbrengen van wijzigingen...
Read More
Leave a comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *