PMDG 737 uitgebracht voor MSFS op 9 mei

Eindelijk weten we nu dat een bestand release dag Voor PMDG 737 voor MSFS is het: maandag 9 mei 2022.

De releasedatum werd onthuld in een korte video op het YouTube-kanaal van PMDG.

Na een uitgebreide vergadering werd eerder in de week een releasedatum vastgesteld door het team. Tijdens deze bijeenkomst heeft het team het laatste septum doorgehaald om het team vertrouwen te geven bij het vrijgeven van de 737 MSFS aan het publiek.

Helaas is er op dit moment geen prijsinformatie bekendgemaakt. Dit is in tegenspraak met wat afgelopen november werd gezegd Robert als ik het een forumgebruiker vertel Ala R dat je PMDG gaat doen “We maken prijsinformatie bekend wanneer we ook de releasedag aankondigen.” Het is nog steeds de moeite waard om op te merken dat het winkeltegoed van $ 99,99 waarmee NGXu is gekocht, nu is toegevoegd vóór de release.

Ondanks het gebrek aan prijsinformatie, zou het hebben van een bevestigde releasedatum die heel dichtbij is, zeker de geesten moeten opbeuren voor degenen die hebben gewacht op de PMDG 737 voor Microsoft Flight Simulator.

Ter herinnering voor degenen die misschien niet op de hoogte zijn, de PMDG 737 voor Microsoft Flight Simulator zal eerst de release van het 737-700-model zien. Dit model omvat vrachtvarianten, BBJ-varianten en een passagiersversie. Na ongeveer 6 weken wordt de 737-600 gelanceerd, ongeveer 6 weken later gevolgd door de 737-800. De 737-900 zal de laatste versie van de NG-serie zijn die wordt uitgebracht voordat de focus verschuift naar de 777 en 747 voor MSFS. Ook voor de toekomst staan ​​MAX-versies van de 737 op de planning.

READ  Konami om E3 2021 te omzeilen, "in diepe ontwikkeling in een aantal grote projecten"

We houden de zaken nauwlettend in de gaten om ervoor te zorgen dat u weet wanneer het vliegtuig van Boeing na meer dan 30 maanden van ontwikkeling eindelijk zal worden vrijgegeven.

Als je meer wilt weten over PMDG 737 voor MSFS voordat het wordt uitgebracht, ga dan naar Laatste live-uitzending of Laatste voorbeelden. We hebben ook een lijst van iedereen samengesteld Liver bevestigde dat hij op 9 mei het vliegtuig zal verlaten.

Written By
More from Lesley Curry
Google heeft de Stadia-ervaring radicaal veranderd met de zoekbalk
Binnenkort kun je eindelijk naar games zoeken op Stadia.afbeelding: Google / Kotaku...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *