Met Stardew Valley mod kun je een heel boerenimperium bouwen

Een nieuwe toevoeging aan de steeds groter wordende lijst met Stardew Valley-mods stelt je in staat om je landbouwspel uit te breiden tot een sim op industriële schaal. Met Stardew Valley kun je de boerderij van je dromen maken, maar als je ooit je boerderij een beetje groter (of, nou ja, een stuk groter) hebt willen maken, heb je geluk, dankzij deze door de gebruiker gemaakte Game of Life-update.

De Stardo Vastgoed Mod, door modmaker Prism 99 (die klatuprism gebruikt op Nexus Mods), neemt de basis van eerdere Farm Expansion-mods waarmee gebruikers hun plotgebied een beetje konden uitbreiden. Het model voegt in totaal tien extra plots toe aan het achterste bosgebied aan de linkerkant van de kaart.

In de eerste versie van de mod wordt het land van de start gratis aangeboden, zodat spelers de uitbreiding kunnen testen en zien hoe het werkt. Prism zegt dat hun langetermijnplan is om uiteindelijk vier contentpakketten uit te brengen met extra uitbreidingen die als een teken te koop zullen verschijnen op een billboard in Pelican Town. Met de opkomst van intriges kunnen spelers investeren in de uitbreiding van hun landbouwbedrijven.

De mod bevat ook een Farm Expansion Detour Grid om het gemakkelijker te maken om op je nieuw gekochte perceel te bewegen, met de optie om snel tussen verschillende uitbreidingen en je thuisbasis te wisselen – waardoor het beter haalbaar is om het in je beperkte tijd te beheren.

Er zijn ook twee extra gebouwen in het model opgenomen om de grotere boerderijen te ondersteunen. De kaasfabriek van Fromagerie is vooraf geïnstalleerd met drie grote vaten die elk tot 50 zuivelproducten tegelijk kunnen verwerken voor grootschalige kaasbereiding. Ondertussen is Winery de perfecte plek om al je vaatjes en vaatjes te stallen.

READ  Romhacker voegt het beste deel van moderne Tetris toe aan de beste versie van Retro Tetris

Prism beveelt er ook een andere mod voor aan, Stardew Web, die extra aanpassing van items en artefacten mogelijk maakt die te vinden zijn in plot-speurtochten, en waarmee je uitbreidingen kunt opslaan met de soorten vissen van je keuze. Als u zich geen zorgen maakt over realisme, kunt u zelfs afzonderlijke percelen in verschillende seizoenen vastzetten – wat betekent dat u het hele jaar door alle gewassen van uw keuze kunt telen.

Je kunt de modus ook gebruiken terwijl je met vrienden speelt – bekijk zeker onze Stardew Valley-multiplayergids voor meer informatie over het spelen en spelen van coöpgames. We hebben ons ook verdiept in hoe realistisch het standpunt van Stardew Valley over teelt is. We hebben onlangs nog een blik geworpen op Haunted Chocolatier, de nieuwe game van Stardew Valley-ontwikkelaar ConcernedApe, en het ziet ernaar uit dat het griezelig lekker wordt.

Written By
More from Max Mcgee
Scorn, de indie-horrorgame, krijgt nieuwe pc-vereisten voor de Xbox-show; Het vereist een SSD
Een paar uur geleden hebben de ontwikkelaars van de indie-horrorgame Scorn eindelijk...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *