15+ games die we gewoon op elke nieuwe pc moeten installeren

15+ games die we gewoon op elke nieuwe pc moeten installeren
Cloud bereidt zich voor om de ultieme limietbreker te ontketenen.

afbeelding: Square Enix/Kotaku

Mijn leven veranderde voor altijd toen ik een exemplaar van kreeg Final Fantasy VII In 1997 (het verlies van die schijven heeft me sindsdien achtervolgd). Terwijl ik me prima vermaak in 2020 opnieuw maken, de originele ervaring is onvervangbaar speciaal voor mij. Ik start minstens één keer per jaar een nieuwe show voor hem, elk jaar. Andere keren schakel ik over naar een willekeurig opslagbestand waar ik op een gegeven moment aan werkte. Het zou op alles moeten staan ​​dat ik bezit dat het kan uitvoeren.

Sinds 2015 is de remaster (nr opnieuw maken) de ervaring soepeler maken; En het is altijd leuk om af en toe te sleutelen aan mods die personagemodellen aanpassen of verbeterde AI-achtergronden toepassen om het beeld op te schonen.

Het historische verhaal, de personages en de soundtrack met geweldige composities en tranentrekkende melodieën duwen de ietwat eentonige geluiden van je gemiddelde PSX-geproduceerde sequencer, met als hoogtepunt niet alleen een van mijn favoriete videogames aller tijden, het is een van mijn favoriete media-ervaringen , deze. Punt.

Hij kijkt: Let’s Musi: langzame vertaling Final Fantasy VII

Final Fantasy VIIIn zijn oorspronkelijke vorm is het een episch identiteitsverhaal. Vriendschap, liefde en strijd Geconfronteerd met onoverkomelijke kansen tegen schijnbaar onoverkomelijke vijanden. Ik ben blij, net als in mijn jeugd, om er gelukkig in op te gaan. Zijn wereld, met zijn hoekige veelhoekige modellen, lijkt misschien primitief naar de huidige maatstaven, maar voor mij zijn zijn grafische beperkingen slechts een abstractie die een groter beeld schetst in mijn hoofd – een die geen enkele hoeveelheid moderne, ultrakrachtige game-engines met alle toeters en bellen zijn in staat om aan te raken.

Ja, je had gelijk, Iris. Het was altijd de enige manier.

READ  itch.io-eigenaar beschuldigt nieuw gelanceerd alternatief w3itch.io van diefstal

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *