20 procent van de Switch-verkopen gaat nu naar huishoudens die al over Switch beschikken

Vorig jaar verkocht Nintendo bijna 5,8 miljoen switch-units aan huishoudens die al minstens één switch hebben. Dit blijkt uit Nieuw vertaalde Q&A voor investeerders Nintendo-voorzitter Shuntaro Furukawa zei: “De vraag van de familie naar multi-systemen is goed voor ongeveer 20% van de [28.83 million] De verkoopfamilie van Nintendo Switch Systems voor het fiscale jaar dat eindigde op 31 maart.

Terwijl Nintendo Hij zei in 2019 Dat “sommige huishoudens al meerdere consoles hebben gekocht”, dit is onze eerste tastbare kijk op hoeveel multi-switch huishoudens hebben bijgedragen aan de verkoop van Switch, die nu meer dan 85 miljoen stuks bedraagt ​​gedurende de levensduur van het systeem. Furukawa gelooft dat de trend van huishoudens met meerdere sleutels naar verwachting zal toenemen.

“In de toekomst verwachten we dat de vraag naar meerdere systemen per huishouden zal toenemen, zelfs als de verkoop van apparaateenheden toeneemt”, zei hij. “Afhankelijk van de regio zet de verkoopgroei aanzienlijk door in Azië, en we zijn van mening dat er nog steeds ruimte is voor voldoende groei voor nieuwe vraag in Europa en de Verenigde Staten, gezien de omvang van deze populaties. aantrekkingskracht van huidige en toekomstige titels voor consumenten. ”.

De plannen van Nintendo voor de Switch omvatten altijd de verkoop van meer dan één systeem aan sommige gezinnen. Zei toenmalig president Tatsumi Kimishima meerdere Keer Verwacht in 2018 dat meerdere huishoudens meerdere schakelaars aanschaffen voor afzonderlijke gezinsleden.

“Onze absolute ambitie is dat de Nintendo Switch niet alleen eigendom is van elk gezin, maar van iedereen”, legt de legendarische Nintendo-ontwerper Shigeru Miyamoto Hij zei ook in 2018. Dit weerspiegelt het citaat van Miyamoto The Economist presenteerde het in 2009, Toen hij zei dat “in plaats van één apparaat per huishouden te verkopen, zoals het geval is met de Wii, wil Nintendo één DSi per gezinslid verkopen.” Nintendo heeft die belofte waarschijnlijk in veel Japanse huishoudens nagekomen, aangezien het bedrijf meer dan 32 miljoen Japanse DS-systemen heeft verkocht aan een land met Ongeveer 53 miljoen huishoudens in 2015.

Net zoals draagbare DS gezinnen aanmoedigde om extra systemen voor afzonderlijke gezinsleden aan te schaffen, is de De versie van de Switch Lite uit eind 2019 is laag geprijsd en alleen draagbaar Het kan de aantrekkelijkheid van de tweede schakelaar in sommige gezinnen hebben vergroot. Lite was verantwoordelijk voor 8,51 miljoen verkopen in het boekjaar 2021 en een totaal van 14,7 miljoen verkopen tot dusver tijdens zijn leven.

Helaas is het beheren van meer dan één transformator in één huis dat wel Geen eenvoudig proces. Het secundaire systeem dat hetzelfde Nintendo-account gebruikt, vereist online inchecken elke keer dat een game wordt gespeeld, en het kan helemaal geen gedownloade games spelen als een andere gebruiker met dezelfde account tegelijkertijd speelt. Aan de positieve kant wordt het delen van de opgeslagen gegevens tussen meerdere schakelsystemen eenvoudiger Sinds Nintendo cloudbehoud heeft geïntroduceerd Als onderdeel van hun Switch Online-abonnementsservice van $ 20 per jaar.

Elders in vragen en antwoorden, Furukawa Herhaal angsten Een wereldwijd tekort aan siliciumchips zou dit jaar de Switch-productie kunnen beïnvloeden. “De vraag naar apparaten blijft onze verwachtingen overtreffen, zelfs na het begin van dit kalenderjaar, en de productie voldoet momenteel niet aan deze grote vraag vanwege de krappe vraag en aanbod naar halfgeleidermaterialen wereldwijd”, zei hij. “Hoewel we er momenteel naar streven om zoveel mogelijk eenheden te produceren, is de waarheid dat onze productieplannen onzekerder zijn dan aan het begin van de voorgaande boekjaren.”

Afbeeldingslijst door Nintendo

READ  De grootste live-uitzending aller tijden
Written By
More from Aubrey Mason

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *