Hoe u een pdf naar een afbeelding op uw telefoon converteert

U wilt misschien niet vaak een PDF naar JPG op uw telefoon converteren, maar de behoefte ontstaat onvermijdelijk op het meest ongelegen moment. Zoals wanneer het kantoor van uw arts een app gebruikt waarmee u alleen medische dossiers als foto’s kunt uploaden en u geen papieren exemplaren heeft om persoonlijk te faxen, te mailen of te bezorgen. Wat is daar aan de hand, dokter?

Helaas is er geen eenvoudige ingebouwde manier om een ​​pdf op te slaan in de filmrol op een iPhone of Android-apparaat. Sommige Android-fabrikanten, waaronder OnePlus, SamsungEn Xiaomi, ze maken het gemakkelijk met lange schermafbeeldingen, maar je telefoon heeft die mogelijkheid misschien niet.

Als je overweegt om een ​​hele nieuwe app te downloaden voor een eenmalige taak, kom dan langs. Wij zijn hier om te helpen.

Maak een screenshot van jezelf

Zonder ingebouwde optie heb je twee opties: maak zelf screenshots en snijd ze bij, of laat een browsergebaseerd fotobewerkingsprogramma je helpen. Voor de duidelijkheid: technisch kan dat Een “schermafdruk” van een complete webpagina In Safari op iOS, maar het resulterende bestand wordt niet als afbeelding opgeslagen. Het wordt opgeslagen als een pdf, wat … het tegenovergestelde is van wat u probeert te doen. Aanmelden uw iPhone of Android-telefoonscherm Ook geen optie, want dan krijg je een videobestand, geen afbeelding.

Ongeacht het besturingssysteem van uw telefoon is een screenshot wellicht de snelste oplossing. Maar het is ook het meest rommelige – misschien wilt u uw foto’s bijsnijden en ordenen voordat u ze verzendt. U zult ook meerdere schermafbeeldingen moeten maken als uw pdf-bestand niet op uw telefoonscherm past.

Maak op een iPhone zonder de startknop een opname van uw scherm door op een bestand te drukken en dit te bewerken de kant En de Verhoog het volume Knopen tegelijk. Als uw telefoon een homeknop heeft, drukt u erop en laat u deze los Thuis knop samen met de kant of Slaap / word wakker Knopen samen. Tik vanaf daar op het afbeeldingsvoorbeeld in de linkerbenedenhoek om de momentopname te bewerken, bij te snijden of te markeren.

READ  Hoe te downloaden en naar MP3 te converteren?

[Related: How to take a screenshot on any device]

Tik op Android op Energie En de Verlaag het geluid Knoppen tegelijk. U kunt ook de ronde app openen door vanaf de onderkant van het scherm omhoog te vegen en op te tikken Een screenshot. Open de Google Foto’s-app en tik op Bibliotheek, En dan Schermafbeeldingen. Hits vrijlating Om veranderingen aan te brengen. Open op oudere Android-versies de Galerij-app van je telefoon en zoek naar Bekijk album, En open het Screenshots map.

Gebruik een beeldbewerkingsprogramma

Browsergebaseerde hulpmiddelen voor het bewerken van afbeeldingen zijn geweldige oplossingen als u niets nieuws wilt kopen of downloaden. wij houden van Fotopie, Dus we zullen dat hier als voorbeeld gebruiken. Het voordeel van deze methode is dat u niet elke pagina in een pdf met meerdere pagina’s hoeft bij te snijden – Photopea doet het voor u. De vertraging is minimaal, dus doe wat je het leukst vindt. Als u meer tijd aan de taak besteedt, kunt u ook een lang pdf-bestand converteren naar een enkel afbeeldingsbestand.

[Related: How to make a legendary meme]

Open eerst Photopea in de browser van uw keuze. Druk vervolgens op een bestandEn de Open, En de bladeren Om een ​​pdf-bestand op uw telefoon te vinden. Elke pagina van de pdf wordt in een aparte laag geopend, dus als je een document van vijf pagina’s hebt, heb je vijf lagen. Van daaruit open je een bestand Druk nogmaals op Exporteren in, En kies het gewenste bestandstype. Wat er daarna gebeurt, is afhankelijk van uw besturingssysteem.

Wat is de volgende stap op iOS

handvat Onthoudt In het pop-upvenster zal iOS u vragen of u de afbeelding als zip-bestand wilt downloaden. Hits Downloaden, En ga naar Bestanden De app (als u deze om de een of andere reden hebt verwijderd, kunt u deze downloaden in de App Store).

READ  Cougars vallen in een close game van No.2 Glenwood - The Atmore Advance

binnen Op mijn iPhone Map, klik Downloads. Wanneer u het zip-bestand aanraakt, maakt iOS automatisch een map met uw PDF-pagina’s opgeslagen als afbeeldingen. Klik op Share-knop (Een vierkant met een pijl naar boven) en druk op Sla de afbeelding op Om ze allemaal op je filmrol op te slaan.

Wat is de volgende stap op Android

Tik net als op iOS op Onthoudt In het dialoogvenster dat verschijnt. Als uw PDF-bestand twee of minder pagina’s bevat, wordt het automatisch gedownload als een afbeeldingsbestand met de pagina’s naast elkaar geplakt. Als u echter te maken heeft met een groter document, downloadt Android de verschillende pagina’s van de pdf als afzonderlijke afbeeldingen in een zip-bestand.

Ga naar om ze te herstellen Bestanden app en klikken Downloads. Veeg omlaag om de lijst te vernieuwen als u de gecomprimeerde map niet ziet. Zodra u dat heeft gedaan, tikt u erop en raakt u aan Extract—De afbeeldingen worden als afzonderlijke bestanden in de map Downloads weergegeven.

U ziet dan een tweede dialoogvenster waarin wordt bevestigd dat de extractie is gelukt. Vink het vakje aan naast Verwijder het ZIP-bestand Om de map te verwijderen die u van Photopea heeft gedownload. handvat Voltooid Te beeindigen.

Geavanceerd: combineer lagen tot één afbeelding

Er is een manier om Photopea te gebruiken om een ​​PDF met meerdere pagina’s naar een enkel afbeeldingsbestand te converteren, maar het vergt wat meer werk en behendigheid.

Nadat u de pdf in lagen heeft geopend, kunt u deze verticaal rangschikken. Klik op Lagen (uitbreiden) Aan de rechterkant en tik op de laag die u wilt verplaatsen. Raken Lagen Terug-knop om terug te keren naar de afbeelding. Verplaats de pagina waar u hem wilt hebben en herhaal het proces met elke laag – Photopea moet elke laag op de laag erboven klikken. Als u problemen ondervindt, kunt u proberen op verschillende laagnamen in het dialoogvenster Laag te klikken om het programma te dwingen te bevestigen dat u met de elementen van de afbeelding wilt knoeien.

READ  SSC JE 2021 resultaat voor 1e papieren examen 2019 aangekondigd op ssc.nic.in, download het nu

[Related: How to use advanced editing tools without ruining your photos]

Druk vanaf daar op laag In de menubalk bovenaan het browservenster om een ​​vervolgkeuzemenu te openen. Kiezen De afbeelding afvlakken Het zal alles samenvoegen in één laag. Doe daarna open een bestandEn de Exporteren in, En kies uw bestandstype. handvat Onthoudt In het dialoogvenster dat verschijnt, is wat er daarna gebeurt, vergelijkbaar met wat we hierboven hebben beschreven voor iOS en Android. Op iPhones is er echter geen zip-bestand – slechts één foto met al uw pagina’s op elkaar gestapeld.

Maak lange schermafbeeldingen op specifieke Android-apparaten

Bij sommige Android-telefoons kunt u uitgebreide, scrollbare schermafbeeldingen maken. Op Xiaomi omvat het proces omlaag scrollen met drie vingers om een ​​pop-up te openen met de tekst hij bewoog. Van daaruit kunt u scrollen en scrollen totdat u op tikt Voltooid. Tik op een OnePlus-telefoon op de standaard Android-schermknopcombinatie (Op maat gesneden En de Energie Samen) en selecteer Uitgebreide screenshot.

Misschien zal er ooit een gemakkelijkere manier zijn om dit allemaal te doen, maar voorlopig is het screenshotseizoen.

Written By
More from Eda Greene

AIBE XV 2020 beantwoordt sleutelbladen en vragen uitgegeven op allindiabarexamination.com; Download hier

BCI heeft op 24 januari de AIBE 2020-antwoordsleutel en testcodevragenbladen vrijgegeven. New...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *