Bekijk de trailer voor de nieuwe console en pc-game van de Addams-familie – SEENIT

New Addams Family komt net op tijd voor Halloween naar PlayStation, Nintendo Switch, Xbox en pc.

The Addams Family: Mansion Mayhem, van Metro Goldwyn Mayer, Outright Games en PHL Collective, ziet de iconische enge familie een nieuw avontuur beleven dat zich afspeelt in de wereld van de populaire animatiefilmreeks.

Spelers kunnen spelen als Wed, Pugsley, Gomez en Morticia in een coöp voor 4 spelers voor een spannend horrorspel voor het hele gezin! Help de familie Addams hun landhuis te redden van een mysterieuze bezoeker die geen haast meer heeft om de leiding te nemen.

Verken de donkerste diepten van het paleis, zijn magische mysteries en ontdek geheimen terwijl je gebruikmaakt van de speciale vaardigheden van elk personage, inclusief Gomez Mazurka Sabre en de huisdieroctopus Socrates Wednesday. Los samen puzzels op en vind relikwieën die de geschiedenis van haargroei in het paleis onthullen.

Addams Family: Mansion Mayhem zal de eerste Addams Family-videogame zijn die sinds 2001 op console wordt uitgebracht.

De franchise, die debuteerde als stripverhalen, om tv-series, films, strips, games en verzamelobjecten te inspireren gedurende meer dan 80 jaar van angstaanjagende populariteit.

De familie is terug in de animatiefilm The Addams Family uit 2019, met acteurs vol sterren en een brutowinst van meer dan $ 200 miljoen wereldwijd. Een vervolg staat gepland om in oktober uit te komen.

Outright Games CEO Terry Malham zei: “Het is een zeer opwindende baan, niet alleen voor het eerst bij MGM, maar ook om met hen samen te werken in de Addams-familie – een van de grootste familie-entertainmentmerken ooit.”

READ  Districtshonkbalresultaten van de wedstrijden van dinsdag met PTHS, PC en DTHS

“Voor ons is het echt een genoegen om een ​​opwindend familieavontuurgame te maken, met een van de beroemdste en meest duurzame families van alle populaire culturen.”

“Onze fanbase voor de Addams Family omvat generaties en continenten, en ze zijn altijd op zoek naar verschillende manieren om verbinding te maken met de personages en de verhaallijn”, zegt Robert Marek, executive vice president van MGM Global Consumer Products & Experiences.

“Met de lancering van de nieuwe game met Outright Games bieden we fans de mogelijkheid om te genieten van de griezelige en geliefde magie van woensdag woensdag Bugsley, Gomez en Mortesia tot na de release van de film dit najaar.”

Written By
More from Max Mcgee

CA-examens van mei 2020 geannuleerd; studenten worden opgenomen in de cyclus van november, kondigt ICAI aan

Afbeelding voor vertegenwoordigingCreative Commons Het Institute of Chartered Accountants of India heeft...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *