2021 Delhi Forest Ranger eindresultaat vrijgegeven @ forest.delhigovt.nic.in, download hier

Delhi Forest Ranger Final Score voor 2021: Het Ministerie van Bosbouw en Wildlife heeft de eindscore van Delhi Forest Ranger 2021 op haar website gepubliceerd. Alle kandidaten die in de Delhi Forest Ranger Test 2020 tegen advertentienummer F.No.1 (39) / DCF (HQ) /Estt./Rect./EdCIL/2019/6940-42 zijn verschenen, kunnen het eindresultaat downloaden via de officiële website van Delhi Forest.ieforest.delhigovt.nic.in.

Delhi Forest Ranger fysieke standaardtest 2021, looptest, documentverificatie en biometrische verificatie van de Forest Ranger-functie werden gehouden op 12 oktober 2020 in National Zoo (Delhi Zoo), Mathura Road, New Delhi-110003.

Gebaseerd op prestaties op fysieke benchmarktest, 12 looptestDe tiende In oktober 2020 verschenen van de 16 kandidaten 15 gestandaardiseerde testkandidaten voor fysiek / gangwerk. Van de 15 kandidaten die verschenen, kwalificeerden er zich 11 met succes voor de gestandaardiseerde fysieke en looptest.

Het bestuur maakte met succes het resultaat bekend op basis van een schriftelijke test, gestandaardiseerde fysieke test / looptest, documentverificatie en biometrische verificatie. De lijst wordt geüpload volgens de verdienstenlijst, volgens de schriftelijke testregistratienummers van de kandidaten.

Hoe het resultaat van Delhi Forest Ranger 2021 te downloaden?

  1. Bezoek de officiële website forest.delhigovt.nic.in.
  2. Klik op de knipperende Forest Ranger-eindresultaatmelding op de homepage.
  3. Er wordt een pdf-bestand geopend.
  4. Download Delhi Forest Ranger 2021 Score en bewaar deze voor toekomstig gebruik.

Download het resultaat van Delhi Forest Ranger 2021

Officiële website

Delhi Forest Ranger CBT 2020 werd gehouden op 16 maart 2020 om te worden aangesteld als Forest Ranger in Forestry and Wildlife Department, NCT Government of Delhi.

De campagne is gemaakt om 226 vacatures te werven in Forest Ranger, Forest Guard en Wildlife Guard / Game Watcher in Forest and Wildlife Department, Govt of NCT in Delhi. Kandidaten kunnen het eindresultaat nu direct bekijken door op bovenstaande link te klikken.

READ  Download Red Dead Redemption 2: downloaden naar pc, minimale en aanbevolen systeemvereisten

Written By
More from Eda Greene
Kijk hoe een Spelunky 2 speedrunner het spel in minder dan 4 minuten verplettert
Terwijl we hier de komende twee weken met onze duimen zitten te...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *