Uw bericht op tv tijdens de top van 2000? Download de NPO Radio 2 app

Hoogste 2000 waarschuwingen

Tijdens de Top 2000 vind je op NPO Radio 2 ook nog een andere nuttige post: Top 2000 Alert. Stel een alarm in voor je favoriete platen en we sturen je een melding wanneer je gaat spelen!

Dus ben je thuis aan het werk en ben je bang om het klassieke Pink Floyd-spel te missen? Wil je dat we je vertellen wanneer je je kerstdiner moet verlaten voor één U2-nummer? De Top 2000-alert is dus uw nieuwe partner op tijd. Op deze pagina leggen we uit hoe eenvoudig het te bedienen is!

Wat kan ik nog meer doen met de app?

Honderdduizenden mensen gingen je voor en hebben een tijdje genoten van veel van de functies van de app:

  • Dien het hele jaar door een app in bij de studio
  • Kijk en luister live
  • Uw bericht op tv tijdens de top van 2000 of een van onze andere evenementen
  • Al onze podcasts staan ​​onder één knop
  • Meldingen ontvangen

Stuur een app naar Galerij

Een single bestellen tijdens Stenders Platenbonanza of Annemiekes A-List die je al lang niet meer hebt gehoord? Wil je je inschrijven voor Bart’s Top 2000 Shuffle of Pauls Popduel? Wil je een thermische mok winnen in de Jan-Willem Start Op? Met onze app stuur je je bericht direct naar de DJ in de studio!

Kijk en luister live

Met onze applicatie kunt u direct naar uw favoriete programma’s luisteren, waar en wanneer u maar wilt. Maar er is meer: ​​je kunt ook gemakkelijk naar een bepaald punt in de uitzending scrollen. Dus was er een telefoontje tussen hen of wil je vanaf nu weer luisteren naar dat zoete gesprek? Welke kan! Met de ontbrekende handleiding en functie kun je ook gemakkelijk de oude onderdelen terugvinden.

READ  dit was dinsdag 1 september 2020

Onze podcasts onder één knop

Wil je als eerste wekelijks de nieuwe 30 minuten durende RAUW van Road de Wilde horen? Of misschien ben je gewoon benieuwd wat voor muziek Rob Stenders en Leo Blokhuis deze week brengen bij De Verrukisjes 15. In de NPO Radio 2 app vind je al onze podcasts onder één knop.

Meldingen ontvangen

Ben je dit jaar te laat om voor de Top 2000 te stemmen? Dit is nergens nodig! Met behulp van de app kunnen we je een pushbericht sturen met belangrijke informatie over een van onze evenementen.

Waar kan ik de app vinden?

Het is gemakkelijk om de gratis app te vinden als je zoekt naar “NPO Radio-2” in de app of play store. U kunt ook downloaden via onderstaande link:

Download de NPO Radio 2 app Voor iOS
Download de NPO Radio 2 app Voor Android-apparaten

Omslagfoto: Ben Hodijk

More from Madison Garrett

Ontspan na een dag hard werken bij Ronald Late Night – Deurne Media Groep

Wilt u ontspannen na een dag hard werken? Tijd voor jezelf nodig?...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *