AEW Console zal multiplayer-campagnes en worstelaars maken, maar zonder GM-modus

De AEW-consolegame bevat campagne, multiplayer, creatie van worstelaars en “verschillende andere ongebruikelijke modi”, maar zal de GM-modus niet bevatten, volgens de vice-president van All Elite Wrestling Kenny Omega – die ook onthulde dat hij bij AEW kwam op voorwaarde dat hij Onderdeel van de games-sectie, en sprak over de retro-effecten van de game. IGN JapanOMEGA maakte duidelijk dat veel details nog steeds ter discussie staan, maar de consolespel zal zowel de campagnemodus als de multiplayer-modus bevatten. Hij zei dat de GM-positie niet in een consolegame zou zijn, maar uniek zou blijven voor de mobiele titel van AEW Elite GM.

“Ik kan nu zeggen dat we niet zeker weten hoeveel worstelaars er beschikbaar zullen zijn bij de lancering, maar ik kan wel zeggen dat het aantal worstelaars in AEW voortdurend toeneemt, en de lijst met worstelaars in het spel zal dat weerspiegelen”, zei hij. “Er zal een campagne komen, veel meer.” Andere ongebruikelijke poses, en je kunt ook je worstelaar aanpassen. ”

Hij zei dat hoewel het team ernaar streeft om 2021 uit te brengen, dit niet statisch is, aangezien de kwaliteit van de game vóór de verplichtingen van de releasedatum zal liggen. ‘Ik wil het niet overhaasten, dus ik wil geen belofte doen [about the release date]Hij zei: “Ik wil dat de releaseversie goed is.”

In slechts twee jaar sinds het debuut in januari 2019 is All Elite Wrestling (AEW) een kracht geworden in de worstelwereld. Een paar maanden geleden kondigde grote worstelaar Kenny Omega de creatie van AEW-games aan, waarmee hij onthulde dat de nog te noemen consolegame wordt geproduceerd door de Japanse ontwikkelaar Yuke’s. De ontwikkelaar werd zorgvuldig door OMEGA gekozen, met als adviseur ervaren worstelgame-producent Hideyuki “Jetta” Iwashita.

READ  NHL Draft-loterij leidt tot samenzweringstheorie van Rangers, Alexis Lafreniere

Omega heeft duidelijk geïnvesteerd in het spel, en in worstelspellen in het algemeen – hij zei zelfs dat hij oorspronkelijk bij AEW kwam als worstelaar op voorwaarde dat hij ook deelnam aan de gaming-divisie. Hij vertelde ons dat hij werd beïnvloed door de worstelspellen waar hij in de jaren negentig en begin 2000 van hield, en dat effect zal de richting van de nieuwe spellen bepalen.

“In Amerika zijn er veel fans [of professional wrestling] Wie wil een spel zoals [2000 N64 game] WWF heeft geen genade of [PlayStation/N64 series] Virtual Pro Wrestling, en ik hoop dat we iets soortgelijks kunnen maken, maar iets sneller, iets dat past bij de huidige stijl, die een beetje anders is dan 20 jaar geleden. Het gaat nu sneller en dynamischer. “

In het bijzonder zei hij dat hij graag de mechanica van die games opnieuw wilde bekijken om ze aan te pakken en ze bij te werken om op een meer bevredigende manier te werken. “Ik wil de speler meer controle geven over wanneer ze de zetten kunnen terugdraaien, in plaats van volledig willekeurig te zijn”, zei Omega. ‘Mercy en Virtual Pro Wrestling hebben geen’ teller’-knop, maar je wist nooit of je het wel of niet zou tegenkomen, en er was geen indicatie of je het wel of niet kon. Het zou soms gebeuren. Dus ik dacht of het zo was Er is een soort verdienste om de speler meer controle te geven over wanneer je kunt vechten, en of het op die manier leuker zal zijn. Of misschien gaan we een tegensysteem maken. Dit is nog niet definitief. “Hij prees ook de King of Colosseum uit de PlayStation 2-serie en zei dat hij overweegt het gebruik van beëindigingsbewegingen in de game te implementeren. “Het enige dat ik leuk vond aan de koning van Colosseum, is dat je de mogelijkheid had om de terminator onmiddellijk te gebruiken. En bij het worstelen gebeurt dat soms.” Ten eerste moet er momentum zijn en het vermogen om er zelf een te bouwen. We proberen het nog steeds, dus wie weet wat er zal gebeuren. “

READ  Southern vs.Baylor - Game Preview - 16 december 2020

Omega legde uit dat deze ouderwetse details zullen helpen voorkomen dat de consolegame rechtstreeks concurreert met andere moderne franchises. In feite toonde een vroege trailer (hierboven) die werd getoond tijdens het speciale AEW Games 1.0-evenement in november aan dat de game de voorkeur geeft aan cartoonachtige stijl in plaats van realistische vechters, wat onderdeel lijkt te zijn van de strategie van Omega. Hij legde zelfs uit dat de reden dat hij ervoor koos om met Iwashita samen te werken, was vanwege de sterke innovatie van de ontwikkelaar in legacy-games zoals Virtual Pro Wrestling en WWF No Mercy. Hij had het idee om met Iwashita samen te werken al voor de vorming van de AEW-show. Ondertussen was Yuke de oorspronkelijke ontwikkelaar van de WWE 2K-serie, die onlangs werd overgenomen door Visual Concepts.

Hij vertelde ons: “Mijn plan is niet te concurreren met WWE en deze stijl van games.” “Deze games proberen het uiterlijk van een WWE-worstelwedstrijd na te bootsen zoals je die op tv ziet, en hun systeem is om de mo-cap te gebruiken om de bewegingen vast te leggen. Ik heb altijd het gevoel gehad hoe Geta zijn systemen heeft gemaakt, ook al was ze niet met echte mo-cap-mensen, het was Het was nauwkeuriger. “

Shuka Yamada is een freelanceschrijver voor IGN Japan; Ze worstelt ook voor Gatoh Move Pro Wrestling als Lulu Pencil. Volg haar op Twitter Al deze goede dingen.

More from Madison Garrett

Dit zal uw smartphone verbeteren

Tip 1: Zoek uit wat de meeste ruimte in beslag neemt Voordat...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *