2021 Genesis G80 Sport preview voor de onthulling in het derde kwartaal


Dit is onze eerste blik op 2021 Genesis G80 Sport een iets meer aerodynamisch ontwerp dan het standaardmodel.

Sinds de nieuwste generatie G80 Onthuld, er is gespeculeerd dat Genesis een sportieve versie zal uitbrengen, wat precies is wat het deed met de vorige G80. Hoewel de technische specificaties van het nieuwe model nog niet bekend zijn gemaakt, tonen deze afbeeldingen een aantal unieke kenmerken.

Aan de voorkant van de G80 Sport bevindt zich een grille in donker glanzend chroom en een herziene voorbumper die scherper en agressiever is dan de lagere G80’s. De afwerking in donker glanzend chroom loopt door over de zijkanten van de luxe sedan. Er is ook een unieke set 20″ lichtmetalen velgen en remklauwen verkrijgbaar in zwart en rood.

De aanpassingen zijn minder opvallend aan de achterzijde, maar omvatten onder meer donker glanzend chroom op de achterklep. Er is ook een nieuwe bumper en microdiffuser. Kopers van de G80 Sport kunnen hem bestellen in een exclusieve kleur genaamd Cavendish Red, genoemd naar Cliffside aan de noordkust van Prince Edward Island in Canada.

Lees ook: 2021 Genesis G80 2.5T bevestigt dat het merk steeds sterker wordt

Interieurontwerp voor 2021 G80 De Sport wordt standaard geleverd met een driespaaks stuurwiel, een unieke dashboardafwerking die verkrijgbaar is in aluminium en koolstofvezel en een hybride structuurpatroon met ruitpatroon. Genesis introduceert ook nieuwe stoelsteekontwerpen exclusief voor de G80 Sport. Er zijn drie exclusieve kleuropties voor het interieur beschikbaar, waaronder eentonig zwart met grijze of rode stiksels en Sevilla Red.

READ  Google gebruikt een bovenluidspreker onder het scherm op de Pixel 5

Genesis heeft niet aangekondigd welke andere veranderingen de G80 Sport heeft ondergaan, maar merkt op dat deze zal worden geleverd met achterwielbesturing.

Genesis beschrijft in een verklaring: “De Genesis G80 Sport biedt de beste waarde voor klanten die willen genieten van de perfecte balans tussen de ‘sportieve elegantie’ van de G80, gecombineerd met een meer dynamische rijervaring.” “Gedetailleerde specificaties zullen worden vrijgegeven wanneer het voertuig in het derde kwartaal van 2021 wordt gelanceerd.”

Meer foto’s…

Written By
More from Lesley Curry

Google test geheugen, upgrade assistent om “alles op te slaan en te vinden”

Google werkt naar verluidt aan een nieuwe assistent-functie genaamd Memory, een combinatie...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *