Windows 11 brengt de sterkste punten van Xbox Series X naar pc – hier is hoe

Windows 11 is niet alleen een productiviteitstool; Het is ook een gameplatform. Hoewel het gemakkelijk is om verstrikt te raken in het PS5 versus Xbox Series X-debat, is de pc nog steeds het beste gameplatform dat er is, met ongeëvenaarde graphics en een bibliotheek die zelfs de meest achterwaarts compatibele console ver overtreft. Windows is al tientallen jaren het besturingssysteem bij uitstek voor gaming en Windows 11 wil die trend voortzetten dankzij drie belangrijke upgrades.

Sarah Bond, corporate vice president van game maker experience en het ecosysteem bij Microsoft, legde uit wat Windows 11 op officieel niveau naar de gamewereld zal brengen. Xbox-draad Lidwoord. Van HDR-kleurenpaletten tot snel ladende SSD’s tot compatibiliteit met Xbox Game Pass, er is één onmiskenbare trend: games op Windows 11 zullen waarschijnlijk veel op games op Xbox Series X lijken. En aangezien Xbox Series X een uitstekende game-ervaring biedt, is het waarschijnlijk een heel goede zaak.

Automatische HDR, DirectStorage en Xbox Game Pass

(Afbeelding tegoed: Microsoft)

Om de post van Bond kort samen te vatten, besprak ik drie hoofdcomponenten van het Windows 11-spelsysteem: Auto HDR, DirectStorage en Xbox Game Pass voor pc. Geen van deze elementen is volledig ongekend in de wereld van pc-gaming, maar elk heeft het potentieel om de ervaring soepeler te maken.

Written By
More from Max Mcgee

Trump accepteert GOP-nominatie zonder pers: RNC-official

WASHINGTON (AP) – De stemming om president Donald Trump te hernoemen, zal...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *