Gratis Xbox-games met goud voor juli 2021

Xbox-gamers kunnen nu genieten van gratis Xbox-games die door Microsoft beschikbaar zijn gesteld aan Gold-abonnees voor juli 2021, op Xbox One en Xbox Series X | S. Inclusief games van deze maand تشمل alfa planeet Beschikbaar t/m 31 juli Rock of Ages 3: Make & Break Beschikbaar om te spelen van 16 juli tot 15 augustus, Konqueror: Live en herladen Beschikbaar om te spelen tot 15 juli en tot slot Midway Arcade Origins Beschikbaar om te spelen van 16 juli tot en met 31 juli. Midway Arcade Origins bevat 30 iconische arcadespellen waarmee je je kindertijd opnieuw kunt beleven of klassieke primeurs zoals Defender, Gauntlet, Rampart en meer kunt ontdekken.

Conker: Live & Reloaded en Midway Arcade Origins zijn beschikbaar om te spelen op zowel oudere als nieuwere generatie Xbox-consoles dankzij de achterwaartse compatibiliteitstechnologie van Microsoft. Xbox Live Gold-leden hebben gedurende een beperkte tijd exclusieve toegang tot deze games als onderdeel van Games with Gold. Ga voor meer informatie over Games with Gold naar de lijst met games van deze maand op de nieuwe officiële Xbox-website door de onderstaande link te volgen.

Gratis Xbox-games met goud voor juli 2021

alfa planeet Overleef op een buitenaardse planeet vol gevaar en mysterie. Gestrand en eenzaam, waag je je door een prachtig vreemd land en onthult de vele verborgen geheimen. Met meedogenloze vijanden die je achtervolgen, gebruik de kracht van dag en nacht in je strijd om te overleven in deze vreemde wereld.

Rock of Ages 3: Make & Break Duik in een uitgestrekt, hartverscheurend verhaal dat vreemde en vreemde mythische personages aanneemt. Ontwerp, bouw en deel je eigen levels met vrienden in Monty Python-achtige torenverdediging en arcadegames.

READ  Opnieuw bevoorraden van Xbox Series X - Kijk wie er over de lijn kan springen

Konqueror: Live en herladen Terug met een kater en een flinke dosis attitude, speel je de beruchte game-eekhoorn, Conker, door een sinistere wereld vol eigenzinnige personages, toespelingen en parodieën op buitensporige films.

Bron: majoor Nelson

Gearchiveerd onder: Top Nieuws, Xbox

Laatste Geeky Gadget-deals

openbaarmaking: Sommige van onze artikelen bevatten gelieerde links. Als je iets koopt via een van deze links, kan Geeky Gadgets een aangesloten commissie verdienen. Kom meer te weten.

Written By
More from Vanessa Hale
Komt Valheim naar de PS5, Xbox Series X of Nintendo Switch?
(Pocket-lint) – Valheim is een groot succes sinds de release op pc...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *