#24 Alabama vs #4 Auburn Themaspel

Het zijn twee zware dagen geweest voor de fans van Alabama waar ook ter wereld, want Crimson Tide slaagde er gisteravond niet in het National Football Championship te herhalen, slechts enkele dagen na de slechtste prestatie van de Tide Hoops van het seizoen in Missouri. Maar vanavond, gerangschikt 24 Alabama Crimson Tide (11-4, 2-1 sec; netto: 22; Kienbaum: 16) is ingesteld om de zeldzame top vijf te hosten Kastanjebruine tijgers (14-1, 3-0 sec; netto: 6; Kienbaum: 7) team bij Coleman Coliseum.

Dat klopt, voor het eerst in 35 jaar zullen Alabama en Auburn elkaar ontmoeten als hardhouten tegenstanders. Tijgers rijden er natuurlijk in lief Bruce Pearl, die tegen de stroom in terug wil keren naar de .500 aller tijden in zijn periode op de Plains – wat, om eerlijk te zijn, een van de beste records is die een basketbalcoach van Auburn ooit heeft neergezet tegen Alabama. De Tigers gaan op zoek naar hun 10e overwinning ooit in bijna 100 jaar in Tuscaloosa, maar Ze hebben dit seizoen zeker het team om te slagen.

Hoezeer het me ook pijn doet om dit te zeggen, Auburn heeft dit jaar een heel goede ploeg. Bewakers die een stervleugel in Jabari Smith kunnen maken, kunnen in de toekomst de eerste plaats innemen NBA Draft, een enorme speler die misschien wel de beste blocker van het land is, enz. Dit is misschien wel het beste Auburn-team ooit (weliswaar ingehouden, zeker, hoewel het team uit 1999 slecht was). En Alabama past daar niet goed bij.

READ  Gran Turismo 7 is urenlang vrijwel onspeelbaar geweest vanwege serveronderhoud

Alabama heeft dit jaar echter onder meer Gonzaga en Houston verslagen – ze hoeven voor geen enkel team bang te zijn. Het is duidelijk dat de manier waarop de spelers op zaterdag speelden, ervoor zorgde dat ze op elk moment buiten het veld veel zouden verslaan. Maar het spel in Alabama behoort nog steeds tot de beste van het land. Tijd om het in elkaar te zetten en dat schip nu te patchen, vooral als Tide ervan droomt om het als een regulier seizoen SEC Champs te herhalen. Omdat, helaas, kastanjebruin de grotere concurrentie lijkt te zijn.

Het team moet verdedigen zoals ze deden in de tweede helft tegen Florida – snel, agressief en in de handen van de tegenstander. The Tide heeft niet de grote persoonlijkheden om Auburn-spelers op het voorplein in de verf te zetten, dus ze zullen de paal zoveel mogelijk moeten afwijzen. Aanvallend moet Jahvon Quinerly de bal in beweging houden en de rest van de spelers moeten actief zijn naast de bal. Jaden Shackelford moet sterk zijn vanaf de oceaan, Noah Gurley moet de spelers van het Auburn-centrum uitbreiden en Alabama moet vanavond de bal raken. Evenals Alabama rond de basket is geweest (58,1% 2P% – 8% in de staat), zouden de loden blokkers van Auburn het erg moeilijk maken voor kleinere getijden om veel gemakkelijke treffers op de rand te krijgen.

En voor de liefde van God- basketbal stuiteren. Walker Kessler en zijn cohorten zouden een velddag hebben als Alabama niet beter een boksman had gevonden.

READ  Peyton Manning: We moeten de game ontwikkelen die ons zoveel heeft gegeven

Het goede nieuws is dat we weten dat de getijden in staat zijn om al deze dingen te doen. Het is tijd voor Alabama om in december terug te keren naar hun vroege wegen als ze het team willen zijn dat ze kunnen zijn.

Nou… Auburn, het vierde reekshoofd, ongeslagen in de conferentie, komt naar Tuscaloosa om te spelen voor het Tidal Team onder leiding van Nate Oates. Waar heb ik dat eerder gehoord…

De game wordt uitgezonden om 20:00 uur CST en wordt uitgezonden op tv via ESPN.

Roll Tide, voor jullie allemaal

More from Madison Garrett
op deze manier kunt u het uiterlijk volledig aanpassen
Android-smartphone in je eigen stijl: zo kun je het uiterlijk volledig aanpassen...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *