Fallout 5 releasedatum: PS4, PS5, Xbox, pc en Switch

Fallout 76 slaagde erin een nogal vreselijke lancering te patchen. Fans wilden echter nog steeds de singleplayer-ervaring waar de serie om bekend stond. Dus ze verwachtten een neerslag 5 Publicatiedatum. Helaas is het de vraag voor welke platforms de game zal worden uitgebracht en of deze in 2020 wordt gelanceerd.

Wat is de releasedatum van Fallout 5?

Fans moeten niet snel een releasedatum voor Fallout 5 verwachten. Bethesda werkt momenteel hard om Starfield later dit jaar te lanceren. Daarna zal ze haar inspanningen richten op de ontwikkeling van The Elder Scrolls VI. Als gevolg hiervan moet Fallout 5 nog worden aangekondigd en het zou ons verbazen als het werd uitgebracht voordat het contract afloopt.

Er is echter één ding dat het lange wachten kan verlichten. Microsoft is eigenaar van Bethesda Game Studios en meer dan 20 andere studio’s. Dit betekent dat het ook de rechten op Fallout bezit. Een andere ontwikkelaar (zoals Obsidian Entertainment) zou iets kunnen zeggen over Fallout 5. Dit plan zou perfect zijn voor fans, aangezien Obsidian’s Fallout: New Vegas een van de meest geprezen inzendingen in de serie is.

Een andere grote vraag is waar Fallout 5 ons zal brengen.Het zou naar onze mening geweldig zijn om de serie terug naar het Westen te brengen. De situatie met de nieuwe Californische Republiek was wankel aan het einde van Fallout: New Vegas, en er zijn voldoende mogelijkheden om commentaar te geven op de politieke crisis. De speler kan vechten om de NCR als democratie in stand te houden, tussenbeide komen ter ondersteuning van de baronnen van de brahmanen die de enorme kuddes beheersen die de republiek voeden, of de expansionistische doelen van de huidige president ondersteunen en de natie in de richting van autoritarisme duwen.

READ  Een Xbox One-controller aansluiten op een Xbox Series X | S.

Welke platformen ga je huren?

Fallout 5 zal vrijwel zeker exclusief zijn voor de huidige generatie. Afhankelijk van wanneer het uitkomt, kunnen we zien dat het een game voor meerdere generaties wordt die wordt uitgebracht op PS5, PS6 en Xbox Series X | S en wat de volgende Xbox-naam ook is. In het ergste geval zullen we het niet zien gelanceerd op de huidige consolegeneratie.

Written By
More from Vanessa Hale
SoulCalibur 2 HD is onlangs verwijderd van Xbox
Fans van vechtgames zijn verbijsterd dat SoulCalibur 2 HD — die nog...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *