3 afhaalrestaurants van The Rockets Game 2 Win en neem een ​​2-0 voorsprong op OKC

De Houston Rockets domineerden Game 1 van hun eerste ronde-serie met de Oklahoma City Thunder, toen James Harden 37 punten won en de aanval van de Thunder stopte. De verwachting was dat de dingen dichterbij zouden komen in Game 2, en dat was het geval, aangezien de Thunder bleef hangen maar nooit de controle over het spel kon krijgen, omdat Houston’s vermogen om warm te worden bij een aanval hen genoeg runs liet maken om weg te rijden voor een overwinning van 111-98.

Houston deed dat zonder veel hulp van James Harden, wat de overwinning des te indrukwekkender maakte, aangezien hun supersterwacht slechts 21 punten had (dankzij een late vlaag om de wedstrijd weg te gooien) om mee te gaan met negen assists en vijf rebounds. Nu Houston de serie stevig in handen heeft genomen met de overwinning, zijn hier onze afhaalrestaurants van Game 2.

Geen enkel team heeft meer in een systeem gekocht dan de raketten

Ik weet niet of er een coach is die er beter in is om een ​​team volledig in te kopen in wat hij wil dat ze meer doen dan Mike D’Antoni. Het vereist toewijding van de frontoffice om hem de juiste spelers te geven, maar hij heeft bewezen, of het nu met de Seven Seconds of Less Suns is of hier in Houston, dat wanneer hij zijn ding zonder tussenkomst mag doen, hij een volledige roosterkorting krijgt.

Houston’s small-ball-experiment werd aanvankelijk uitgelachen, maar het valt niet te ontkennen wat de Rockets op dit moment doen. Als het aankomt, is het veel van wat ze jarenlang hebben gedaan, gewoon naar een ander uiterste gegaan, met niets anders dan naar de rand rijden en kick-outs naar de driepuntslijn met hun vijf-uit sets. Het is echter de verdediging die voor mij het meest indrukwekkend is. De enige manier waarop dit werkt, is dat iedereen in dat team volledig uitverkocht raakt met de moeite die ze aan het verdedigende einde leveren, en dat hebben ze precies gedaan.

READ  Trump zegt dat hij een masker zal dragen op reis naar het Walter Reed med-centrum

Houston is op geen enkele manier een geweldig verdedigend team, maar ze zijn zo energiek aan dat doel als je kunt vragen. Kijk naar dit balbezit, waar PJ Tucker me moe maakt door alleen maar te kijken hoe hij in en uit de verf tikt, Luguentz Dort onder druk zet en leidt tot een Nerlens Noel midrange fadeaway bij de zoemer van de shotklok – altijd een goed resultaat voor een verdediging.

Het is één ding om jongens zover te krijgen dat ze drieën hijsen en James Harden zien koken. Het is een andere manier om ze ertoe te brengen zich toe te leggen op 48 minuten rondvliegen ter verdediging om dingen op de geringste manier te laten werken. Hun switchen en blitzing en druk die ze uitoefenen op elke pass, maakt het moeilijk om een ​​aanval tegen hen in te stellen, zelfs als je er uiteindelijk relatief goed uit kunt zien.

OKC heeft een juweeltje in Luguentz Dort

Dit is niet bepaald nieuws voor Thunder-fans, maar voor het geval iemand een nationale showcase van de verdedigende vaardigheden van Dort nodig had om hem als verdediger op het hoogste niveau te verkopen, je kreeg het op donderdagmiddag. Dort gaf Harden alles wat hij aankon en slaagde erin om niet alleen zijn schot te beperken, maar hield hem ook buiten de vrije worplijn, wat misschien wel de meest indrukwekkende bijdrage is die een verdediger kan leveren bij het checken van Harden. De Thunder moet misschien sleutelen aan opstellingen die Steven Adams verwijderen wanneer Dort op de vloer ligt, omdat het de Rockets twee jongens geeft om zich een beetje te verbergen voor de verdediging, maar het spelen van Dort tegen Harden is een must voor de rest van de weg in deze serie na een wedstrijd. 1 waar Harden elke andere Thunder-vleugel versnipperde toen Dort met blessure out was. Het zal niet altijd leiden tot een armzalige schietavond voor de Rockets-ster, maar de druk die hij op Harden kon uitoefenen, maakte hem ongemakkelijk en dwong de anderen om ze te verslaan. Het probleem voor OKC is, dat is gebeurd.

Houston heeft die extra uitrusting

Hoewel er tijden zijn dat de Rockets koud kunnen worden en dingen lelijk kunnen worden, wat hen onderscheidt van de rest van de middenklassers in het Westen achter de LA-teams, is dat ze het hoogste plafond hebben als het goed gaat. The Thunder heeft wanhopig behoefte aan wat aanstootgevende consistentie in deze serie, omdat ze niet kunnen deelnemen aan het geroemde “spel van rennen” met een team dat gedijt op hete streaks zoals Houston. Er waren meerdere keren in Game 2 waar de Thunder dichtbij zou zijn of zelfs een lichte voorsprong zou hebben en de Rockets zouden exploderen met een 11- of 13-0 run om plotseling de controle over te nemen. Dat gebeurde in het vierde kwartaal met Harden op de bank, en toen de ster eenmaal in de wedstrijd kwam, werd het sluitingstijd en hij hielp Houston een mooie buiging voor de overwinning te maken.

De Rockets hebben misschien de grootste opening tussen hun vloer en plafond van alle teams die het meest als kanshebbers worden beschouwd, maar dat maakt ze ook zo gevaarlijk. Als je geen gebruik kunt maken van die koude periodes, zullen ze absoluut wegrennen zodra ze warm worden, want vergis je niet, de vlucht komt altijd en als je geen afstand hebt gehouden tussen jou en hen, zullen ze de controle overnemen van het spel.

More from Madison Garrett

dit is de nieuwe streaminggadget

De nieuwe Chromecast draait op Google TV, heeft een afstandsbediening, ondersteunt 4K...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *