3 apps om u te helpen productief te blijven

Vind je het moeilijk om productief te blijven, maar heb je nog enorm veel werk te doen? Je smartphone is vaak een afleiding, maar het kan je ook helpen om je productiviteit te verhogen. Er is namelijk een interessante verzameling apps die je kunt downloaden. Dit is erg handig, vooral op zonnige dagen als vandaag. Omdat we allemaal echt vrij willen zijn, toch? Aangezien het een tijdje zonnig gaat worden, moet je eraan geloven. Zoek een geweldige plek en download een handige app als je moeite hebt om productief te blijven!

Apps die u helpen productief te blijven

Heeft u moeite om het overzicht te houden hoeveel werk er nog op u wacht? Dan kan deze productiviteits-app je dat kleine boost geven dat je nu hard kunt gebruiken. De Entry Level Application is meestal gratis. Wil je meer opties, dan moet je betalen, maar dat zijn we inmiddels gewend. We hebben 3 handige apps voor je op een rij gezet.

1. Tiimo

Tiimo, eigenlijk met dubbele i, is een handige app die je helpt allerlei taken intelligent te organiseren. De app krijgt zeer goede recensies van gebruikers en lijkt acceptabel. Het oog wil ook iets. Tiimo richt zich op de doelen die je jezelf stelt en alle taken die je op een dag wilt doen. Van persoonlijke afspraken tot werk om te doen, je boodschappenlijstje en boodschappen voor thuis. U kunt checklists maken, widgets downloaden en de app aanpassen zodat deze voor u werkt. De app kan veel onrust wegnemen, want je kunt er echt alles in kwijt. Dit geeft u een gerust gevoel om zonder overlast door te werken en zorgt ervoor dat u niets vergeet. Tiimo is ook geschikt voor mensen met ADHD en een vorm van autisme en daar is in het ontwerp specifiek rekening mee gehouden.

READ  Epic Games: Google wilde ons kopen om de concurrentie te bestrijden

Je kunt Tiimo 14 dagen gratis uitproberen, daarna kost de app €20 per jaar of €3,99 per maand. Beschikbaar in App Winkel Aan Google apps.

2. Oerwoud

De Forest-app is al een oude bekende, maar het werkt prima als je ongestoord aan taken wilt werken. Deze eenvoudige applicatie toont een boom op je scherm. Bepaal voordat u aan een taak begint hoe lang u onafgebroken zult werken. Stel een realistisch doel en begin het te bereiken! U kunt uw telefoon niet gebruiken tijdens het uitvoeren van uw taak, of het nu gaat om leren, werken of sporten. Ondertussen groeit er een kleine boom op je scherm.

Kun je de verleiding niet weerstaan ​​en toch je mail/WhatsApp of Instagram openen? Dan sterft je boom en dat wil je niet, want je doel is natuurlijk om een ​​enorm bos te creëren. Een extra bonus: met de punten die je verzamelt omdat je je best doet, kun je echte bomen laten groeien. Je kunt alles aanpassen en je kunt Forest ook gebruiken met vrienden. Zo kun je ongestoord bijpraten zonder altijd in de verleiding te komen je telefoon te pakken.

Het bos kost eenmalig € 2,29 en is te vinden op App Winkel Aan Google apps.

3. Trello

Een erg leuke en bekende applicatie die je op veel manieren kunt gebruiken. Bovendien kom je met de gratis versie een heel eind en hoef je niet te betalen tenzij je specifieke wensen hebt. Het is een vrij eenvoudige app, die je zowel op je smartphone als op de app en op je desktop kunt gebruiken. Trello is een 2.0 prikbord. Je begint met een leeg canvas en “klopt” daarop allerlei taken, klanten en projecten aan. Je doet het op je eigen manier, totdat het goed voor je werkt. Bovendien is het ideaal wanneer u met een team werkt: u kunt de projectstatus volgen, documenten delen en taken toewijzen.

READ  Namens Provincie Zeeland Concern controller te Leeuwendaal

Als u uw werk uit het oog bent verloren, moet u deze gratis tool vandaag nog gaan gebruiken. Maak en doe direct checklists zodat u niets vergeet.

Trello is gratis! Je kunt in-app aankopen doen wanneer je ze nodig hebt. Trello downloaden in .-indeling App WinkelEn de Google apps of begin bureaublad.

More from Madison Garrett
Rick and Morty debuteert met nieuwe PlayStation 5-promotie
Adult Swim en Sony werken samen voor een nieuwe PlayStation 5-promog Rick...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *