De 4 beste iPhone-apps en -games van de week (#33

Elke week verschijnen er nieuwe apps in de App Store die niet mogen ontbreken op je iPhone. Daarom laten we je de beste apps van afgelopen week zien. Snel downloaden en spelen!

Lees verder na de aankondiging.

De 4 beste apps van de afgelopen week voor iOS

De App Store staat vol met leuke apps die je een keer moet proberen. Helaas zijn er ook honderden apps die je moet negeren. ik belde Het laat je de beste apps van de afgelopen week zien, zodat je niet in de App Store hoeft te zoeken. Dit zijn de beste iOS-apps, updates en games van de afgelopen week.

1 mijl

Houd je van koken of door recepten bladeren? Je moet zeker de Mela-app proberen. Deze recepten-app staat vol met heerlijke gerechten die jullie allemaal een keer willen proberen.

Het is ook mogelijk om nieuwe recepten toe te voegen. Dit doe je door het zelf te typen, maar je kunt de tekst ook scannen met de camera van je iPhone of iPad.

Mila – Receptiemanager

Silvio Rizzi

2. Tesla Force

Ben je dol op fotografie en hou je ook van HP Lovecraft-verhalen? Dan is de Tesla Force voor jou gebouwd! In elk level word je overspoeld door vijanden die je moet verjagen.

Tesla Force-trailer

De game ziet er geweldig uit en speelt goed als je even wilt verliezen. Tesla Force is een corrupt land Boogschutter. Dit betekent dat de niveaus willekeurig worden gegenereerd. Sterker nog, dit soort spellen blijven lang leuk om te spelen omdat ze elke keer weer anders zijn.

3. Maclovi

Waarom de horloge-app downloaden? iPhone en iPad hebben beide standaard een goede tijdweergave, toch? Dan heb je Mclockface nog niet geprobeerd. Deze app verandert iets eenvoudigs, zoals een klok, in iets heel moois.

Het is eigenlijk een soort klokwidget, waar je veel aan kunt veranderen. Wil je een horloge met een oude flip pointer? Zit erin! Liever een horloge met een regenboogachtergrond? alles is mogelijk.

mcCloughface

David Stebenbeck

4. Tegen retouren

Contra was vroeger een arcadespel vol actie. Nu is de game ook in aangepaste vorm beschikbaar op iPhone en iPad. In het spel kies je een van de uitdagende commando’s en vecht je je een weg door levels vol vijanden en grote eindbazen.

teller retourverzoek

De aanraakbedieningen werken verrassend goed en er is ook een in-game optie om met vrienden te spelen. De game is gratis en zit boordevol manieren om je bijvoorbeeld te laten betalen voor betere wapens. Het spel is echter erg soepel en stelt je in staat om lang te spelen zonder echt geld uit te geven.

tegen retouren

PROXIMA BTA PTE. Beperkt

Op zoek naar meer iPhone-apps? Bekijk onze eerdere overzichten:

READ  De tools die u kunt gebruiken
More from Madison Garrett

Herinnering: vandaag is het zover

Een van de belangrijkste discussiepunten in Nintendosphere dit jaar nadert zijn einde,...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *