Komt Final Fantasy 16 naar Xbox? beantwoord

Komt Final Fantasy 16 naar Xbox?  beantwoord

Final Fantasy 16 Het komt bijna om de hoek en wordt in juni gelanceerd op PlayStation 5. Maar als je het platform niet hebt en in plaats daarvan in het Microsoft-ecosysteem speelt, vraag je je misschien af ​​of het wel mogelijk is. FF16 Komt naar Xbox. Dit is wat u moet weten.

Wel Final Fantasy 16 KN Op Xbox Series X | S?

Op dit moment was er geen sprake van Final Fantasy 16 Op weg naar de Xbox-console. De ontwikkelingsfocus ligt constant op het ontwerpen van de game met behulp van PS5-technologie en de geheugen- en verwerkingsmogelijkheden van de console.

Square Enix handhaaft zijn standpunt van alleen PS5. In een interview met 4 stoorzendersProducer Naoki Yoshida zei:FF16 Vertrouw tot nu toe op de prestaties van PS5 om je game te ontwerpen, bouwen en verbeteren. Door zich geen zorgen te maken over het verzenden van de game naar meerdere platforms, konden de ontwikkelaars zich concentreren op ’tunen en verbeteren’.

FF16 Ook onderworpen aan een exclusief contract met Sony. Sony Interactive Entertainment neemt deel aan de ontwikkeling van de game door hardware-engineers, afstemmingshulp, marketingondersteuning en meer te bieden. laatst fantasie 16 Het blijft tot eind 2023 exclusief voor PS5.

Terwijl hij misschien veel ziet Laatste fantasie Als exclusieve PlayStation-serie, Final Fantasy 13 En Final Fantasy 15 Het werd op de eerste dag gelanceerd op zowel PlayStation- als Xbox-consoles. Eigenlijk anders Laatste fantasie adressen, zoals FF7zijn ook inbegrepen bij Game Pass.

het meest recente Laatste fantasie De releasetitel op Xbox was Vreemd paradijs: Final Fantasy Origin In maart 2022 voor Xbox One en Xbox Series X | S, weer een release op de eerste dag.

READ  No More Heroes III is beschikbaar op pc, Xbox en PlayStation

Betekent dat dat FF16 Het wordt uitgebracht op Xbox Series X | S ergens in 2024? Er is geen woord op de een of andere manier om dit te bevestigen, dus fans op het Microsoft-platform zullen moeten afwachten. Er is immers geen definitieve bevestiging hiervan Final Fantasy 16 vrijgeven op pcOok.

Voor degenen die van plan zijn om te spelen Final Fantasy 16 Op PS5 kun je op 22 juni in Valisthea duiken. Blijf in de tussentijd op de hoogte van de nieuwe FF16 Nieuws, trailers en meer.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *