3 potentiële Miami Dolphins-valspellen in 2022

De Miami Dolphins hebben een paar zwakke plekken in hun schema voor 2022, maar een verlies in de valstrik kan hun hoop op de play-off de grond inslaan.

Het winnen van belangrijke wedstrijden is de afgelopen twee seizoenen een strijd geweest voor de Miami Dolphins. Er waren meerdere scenario’s laat in het seizoen waarin ze hun lot in de laatste wedstrijd bepaalden, gewoon om ze te zien Vallen wanneer het er het meest toe doet.

Er is echter een nieuwe bestelling in de stad en Mike McDaniel en zijn bedrijf zullen proberen het stigma van verstikkingsbanen in het late seizoen weg te werken. Maar dit is zijn eerste seizoen als hoofdcoach in de NFL, en er zullen leercurves en beproevingen bij komen kijken. McDaniel zal zijn team volledig gefocust en voorbereid moeten houden als hij hoopt ze laat in het seizoen naar een play-offronde te leiden.

Maar de eerstejaarscoach zal gevoelig zijn voor enkele valkuilen, en trapspellen zullen daar een van zijn. Het is gemakkelijk om naar het schema te kijken en je zwaar te concentreren op een paar wedstrijden en bepaalde tegenstanders over het hoofd te zien.

Dit is de belangrijkste reden waarom je coaches en leiders door de hele competitie per wedstrijd of per week kunt horen prediken. De NFL is te getalenteerd op competitieniveau om fouten te maken, en er zullen teams zijn die wachten tot de dolfijnen fouten maken, zodat ze ervan kunnen profiteren.

Dus Games die dat zullen zijn Kan niet over het hoofd worden gezien? Wat zijn de spellen die gewonnen kunnen worden die eindigen met een zekere overwinning?

READ  Natuurlijk zijn de Rainbow Six Siege-skins van Ikumi Nakamura psychedelisch

Hier zijn drie potentiële Miami Dolphins-valspelen tijdens het seizoen 2022:

More from Madison Garrett
Initiële vaccinatiecertificaten zijn beschikbaar om te downloaden
Het tijdelijke Covid-19-vaccincertificeringsproces wordt bijgewerkt zodat gebruikers hun vaccincertificaten thuis kunnen downloaden....
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *