FPS Boost inschakelen met Far Cry 5 op Xbox Series X | S.

Far Cry 5 arriveert vandaag op Xbox Game Pass, en het is een aardige toevoeging aan kick-start-evenementen in juli! Wist je echter dat de game de geweldige FPS Boost van Xbox ondersteunt? Nou, dat is het echt, hoewel het inschakelen van de functie per systeem verschilt.

Hoe speel je Far Cry 5 FPS Boost op Xbox Series X.

Op de Xbox Series X-console moet FPS Boost voor Far Cry 5 handmatig worden ingeschakeld. Standaard draait de game op 4K, 30 fps, net als de versie van de Xbox One X. Hier leest u hoe u 60 fps-weergave kunt inschakelen, zij het met een lagere resolutie:

  • Ga naar “Mijn games en apps” op je Xbox-console
  • Je vindt Far Cry 5 En klik op “Game en add-ons beheren”
  • Ga naar Compatibiliteitsopties en selecteer FPS Boost
  • Activeer de FPS-boost voor Far Cry 5.

Als Far Cry 5 wordt geladen terwijl deze wijzigingen worden aangebracht, moet je de game opnieuw laden voordat ze worden toegepast.

Hoe speel je Far Cry 5 FPS Boost op Xbox Series S.

Op Xbox Series S wordt FPS Boost automatisch ingeschakeld, omdat de Far Cry 5-console de 4K- en 30fps-modus niet ondersteunt. Je kunt natuurlijk nog steeds dezelfde stappen hierboven volgen uitzetten FPS Boost, maar het heeft geen zin om dit op deze console te doen.

En daar ben je, Far Cry 5 met 60 fps is nu goed! Hoewel de 4K-modus van de game er geweldig uitziet op de Xbox Series X, voelt de soepelheid van 60 fps echt goed aan in deze open wereld first person shooter.

READ  Xbox brengt mogelijk exclusief de hoog gewaardeerde N64 terug

Speel jij dit weekend Far Cry 5? Vertel het ons hieronder niet!

Houd er rekening mee dat sommige van de externe links op deze pagina gelieerde links zijn, wat betekent dat als u erop klikt en een aankoop doet, we mogelijk een klein percentage van de verkoop ontvangen. Lees de publicatie van de Federal Trade Commission voor meer informatie.

Written By
More from Vanessa Hale
BAFTA Games Awards-nominaties voor PS5 geven de overhand op Xbox Series X.
Als de 2022 BAFTA Game Awards-nominaties iets te bieden hebben, was Sony’s...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *