343 industrieën kijken uit naar een enorme toename van Halo: het aantal grote groepsspelers

Halo-ontwikkelaar 343 Industries wil het aantal spelers in de multiplayer-wedstrijden van Halo: The Master Chief Collection drastisch vergroten.

Sean Swidersky, Producer bij 343 Industries sprak als onderdeel van de Xbox Live: “We doen wat onderzoek om spelers ouder dan 16 te krijgen.”

Dit onderzoek is gericht op het verhogen van het aantal spelers tot maximaal 60 spelers per wedstrijd.

“Halo is episch”, zei Swidersky. “Als we meer mensen kunnen toevoegen, wat je kunt, maar uiteraard met de prestaties op sommige van de andere consoles … als we dat soort dingen kunnen toevoegen om verder te gaan dan 16 spelers in deze klassieke games, krijg je tot 40 60. Weet je wat ik bedoel, hij zou onschuldig zijn.’

Halo: Master Chief Collection is een Xbox One-game, en dus een must-play op de originele Xbox One uit 2013, evenals Xbox Series X | S nieuw. Het is de moeite waard om te onthouden dat de originele Xbox One vóór de drive van Microsoft kwam om ‘s werelds krachtigste console te produceren, dus de laatste generatie is nu duidelijk voelbaar. Als 343 Industries het echter kan laten werken, zouden we veel hogere aantallen spelers in Halo-wedstrijden kunnen zien. Precies hoe dat zou werken in kaarten die zijn ontworpen voor 16 spelers… nou, dat is een ander probleem dat 343 zal moeten onderzoeken.

READ  CDPR vraagt ​​fans om The Witcher: Ronin On Kickstarter te financieren

Bekijk voor meer informatie van de Master Chief wat we hebben geleerd van de onthulling van de Halo Infinite-multiplayer en de nieuwste trailer van E3 2021.

Matt Purslow is een nieuws- en entertainmentschrijver voor IGN UK.

Written By
More from Aubrey Mason
PowerWash Simulator Review: het beste ontspannende spel
PowerWash-emulator Het is een verfrissend spelEn niet alleen vanwege de miljoenen liters...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *