343 Industries-ontwikkelaar noemt recente geruchten over Halo Infinite ‘ongegrond’

In een Tweet, 343 Industries ‘Community Director Brian “Sk37ch” Jarrard noemde “verse” Halo Infinite geruchten “ongegrond.” Hij verwijst naar recente geruchten die beweerde dat, onder andere, Halo Infinite waarschijnlijk tussen maart en juni 2021 zou verschijnen en ook dat de game een Battle Royale-modus zou hebben (hier zijn onze gedachten over dat onderwerp).

Dit was niet de eerste golf van geruchten over Halo Infinite die 343 Industries publiekelijk heeft ontmaskerd, en het zal waarschijnlijk niet de laatste zijn omdat er zo weinig officiële informatie wordt gegeven. Om de zorgen van fans weg te nemen, schreef Jarrard een vervolg Tweet dat aangeeft dat de ontwikkelaars begrijpen hoe frustrerend het is om zo lang niets officieel over de game te horen, en dat 343 Industries bezig is met het ‘samenstellen van een eindejaarsupdate’ die enig inzicht zal geven in aspecten over Halo Infinite waarover de ontwikkelaar “te laat is en graag meer over wil praten”.

Cyber ​​Monday is hier! Koop nu bijna 200 van de BESTE deals!

Uiteindelijk kunnen we voorlopig alleen maar hopen dat deze eindejaarsupdate veel duidelijk maakt over waar deze volgende hoofdlijn Halo-inzending naartoe gaat.

Halo Infinite zal naar verwachting ergens in 2021 verschijnen op Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One-consoles en Windows 10-pc’s. Terwijl je op de game wacht, raden we je ten zeerste aan om de Master Chief Collection te bekijken, die toegang biedt tot alle Halo-shooters uit het pre-Xbox One-tijdperk voor een ongelooflijke prijs. Vergeet ook niet om onze verzameling van de beste Xbox Series X- en Series S-headsets te bekijken, zodat je Halo’s legendarische muziek en geluid op zijn best kunt horen.

READ  Hoe Xbox-schermafbeeldingen automatisch naar een USB-station worden overgebracht

Het volgende avontuur in de saga

Halo oneindig

Er wacht een nieuwe grote reis

Halo Infinite wordt zeker een ongelooflijke game vol verwondering, avontuur en meer. We weten het gewoon niet wanneer we zullen het allemaal nog zien.

Beëindig het gevecht

Halo: The Master Chief Collection

Ervaar de volledige geschiedenis van Halo

De Master Chief Collection is een verzameling van elke Halo-shooter uit het pre-Xbox One-tijdperk en biedt ongelooflijke waarde voor een ongelooflijke prijs.

Written By
More from Vanessa Hale

John Carmack van Sony en Microsoft wil de aandelen van de PS5 en Xbox Series X rechtstreeks aan klanten veilen

John Carmack, mede-oprichter van ID Software, is van mening dat hardwarefabrikanten van...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *