De pre-load-informatie van Cyberpunk 2077 is gelekt

Met minder dan twee weken te gaan tot de release van Cyberpunk 2077 op 10 december, is de pre-laaddatum voor de PlayStation 4-versie uitgelekt.

Het lek onthult ook de hoeveelheid schijfruimte die nodig is om de game naar verluidt op 8 december 2020 voor te laden. Dit lek suggereert dat CD Projekt Red na meerdere vertragingen en talloze memes van de community eindelijk klaar is voor de lancering van de langverwachte titel.

Wat echter voor veel fans een teleurstelling is, is het feit dat Cyberpunk 2077 wordt gelanceerd zonder alle scherpe, geavanceerde graphics die ze hadden verwacht. Een geüpgradede versie voor de PS5 zal ergens na de release van de game uitkomen, terwijl spelers op pc’s met AMD grafische verwerkingseenheden zullen moeten wachten op een toekomstige update van CD Projekt Red voor ray tracing-ondersteuning op de kaart.

Hier is alles wat werd onthuld in de lekken voor Cyberpunk 2077.


Cyberpunk 2077 pre-load datum en bestandsgrootte gelekt

Volgens de Twitter-pagina van Playstation Game Size zou Cyberpunk 2077 moeten starten met een initiële bestandsgrootte van 71.730 GB. Volgens de tweet bevat deze bestandsgrootte niet de patch van de eerste dag, aangezien details daarover nog onbekend zijn.

De Twitter-thread bevestigde echter verder dat de patchgrootte van de eerste dag, evenals de bestandsgrootte van het basisspel, voor elke regio zal verschillen. Het Twitter-account suggereerde ook dat de pre-laaddatum is gepland voor 8 december, maar deze zou ook kunnen veranderen in 3 december.

READ  Halo: De pc-toekomst van de Master Chief Collection zal extra mod-ondersteuning en enkele uitgesneden Halo 4-ontwerpen bevatten

Als al deze gelekte informatie inderdaad waar is, kan dit betekenen dat Cyberpunk 2077 gemakkelijk tot 100 GB aan bestandsgrootte in beslag kan nemen na toekomstige updates en patches.

Vooral nu de GFX-verbeteringsupdate naar de toch al beperkte SSD-capaciteit van de PlayStation 5 komt, valt nog te bezien hoe CD Projekt Red van plan is om schijfruimte voor Cyberpunk 2077 te beheren met toekomstige updates.

CD Projekt Red moet nog een officiële aankondiging doen met betrekking tot de pre-laaddatum. Echter, de PlayStation 5 en PlayStation 4 Pro gameplay onthulling van Cyberpunk 2077 en deze lekken zijn inderdaad een gelukkige bevestiging dat de langverwachte game eindelijk uitkomt.

Gepubliceerd 30 november 2020, 22:15 CET

Written By
More from Max Mcgee

Lavanya Tripathi ‘gooit terug als nooit tevoren’

Lavanya TripathiTwitter De Zuid-actrice Lavanya Tripathi zegt dat ze door de quarantainetijd...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *