343 Industries ‘optimistisch’ over Halo Infinite BTB Fix in aankomende patch

Het lijkt erop dat onze hoop en gebeden voor de juiste hervorming van oneindige uitstralingBig Team Battle-problemen zijn eindelijk opgelost. Halo Community Manager bij 343 Industries, Brian Jarrard (AKA Sketch) nam het over om Forums aura road Om te praten over wat er gaat komen in de volgende update voor Infinite.

Het team is ervan overtuigd dat ze een oplossing hebben gevonden voor verschillende matchmaking-problemen met betrekking tot Big Team Battle. Aangezien deze problemen wijdverbreid zijn, krijgt deze oplossing prioriteit boven andere problemen die in de pijplijn zitten bij 343.

De stakingsmacht bleef hieraan werken [BTB fix] Tijdens de pauze zijn we optimistisch door te zeggen dat we denken een oplossing te hebben voor het onderliggende probleem. Dit ging vorige week naar QA en lijkt tot nu toe positief – we zien dit probleem niet intern gebeuren met deze versie.

Op dit moment kiezen we ervoor om de BTB-fixes op te nemen vanwege de brede reikwijdte van de impact op alle spelers.

Hoewel BTB-problemen momenteel duidelijk de prioriteit hebben voor Halo Infinite, worden andere problemen overwogen. De belangrijkste daarvan is bedrog, dat de volgende in de pijplijn lijkt te zijn.

We weten dat er een aantal andere onderwerpen zijn die je graag zou willen horen – inclusief enkele problemen met cheats. Het team heeft aan een patch van medio februari gewerkt om dit en andere dingen aan te pakken, en we zullen meer details hebben naarmate we dichter bij de release komen.

We moeten toegeven dat hoewel we blij zijn om de prioriteit van BTB te zien, een nieuwe maand van valsspelers een probleem kan zijn. Hopelijk, gezien de tijd die nodig is, zal de patch van half februari helpen om de meeste van onze problemen met cheaters op te lossen.

Ben je blij met de manier waarop 343 Industries omgaat met problemen in de multiplayer-game Halo Infinite?

READ  Gerucht: is IO Interactive een soort Xbox-bedrijf?
Written By
More from Vanessa Hale
NBA 2K22 ontvangt een nieuwe update voor PS5 en Xbox Series X, patch-opmerkingen onthuld
Nadat het slechts een week geleden werd uitgebracht, is er een nieuwe...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *