Nu verkrijgbaar: Dual Souls: The Last Bearer brengt tactische, door straatvechters geïnspireerde actie naar Switch

Beschikbaar terwijl we praten op Nintendo Switch De dualiteit van zielen: de laatste drager ervan, een 2D-vechtspel geïnspireerd op de klassiekers van het genre.

Het verscheen vorige week in de Switch eShop met weinig tamtam, mede dankzij de afwezigheid van Nintendo’s gebruikelijke wekelijkse download-update. De game, ontwikkeld door Galip Kartoğlu en uitgegeven door Stun Games, bevat een selectie van unieke vechters, elk met hun eigen stijl en bewegingen, en legt de nadruk op tactische gevechten – je zult niet elke knop zo snel indrukken als je wilt . kan hier.

Galip vertelt ons dat de game mechanica combineert van verschillende sympathieke gevechtshits zoals schuldig materiaalEn Straatvechter 3, En Samurai ShodownSpelers kunnen genieten van een verscheidenheid aan singleplayer- en online-modi, waaronder Combo Challenges, Arcade, Combo-Maker, RPG Survival (Journey), online lobby’s, gerangschikte wedstrijden en meer. Hier is een lange lijst met functies:

* Netwerkcode ongedaan maken.
* Creëer en pas je vechter aan met de “Journey” -modus.
* Daag spelers van over de hele wereld uit in de “Net-play”-modus.
* Leer spelmechanica met Tutorials.
* Bereik het einde van elk personage en verhaal met behulp van de “Arcade”-modus.
* 11 vechters (+ meer met regelmatige updates) elk met unieke vaardigheden. Personages zijn onder meer een Ottomaanse krijger die een dolk vasthoudt en uitblinkt in klapaanvallen; een gigantische kunai die op een ninja rijdt; Kazachse sjamaan gebruikt geesten om tegenstanders aan te vallen en te vervloeken; Een half monster met zijn huisdier dat helpt bij het vormen van gemeenschappelijke aanvalspatronen; Knight Templar weerstaat en stoot de aanvallen van de tegenstander af.
* Gebruiksvriendelijke bedieningselementen met one-size-fits-all setup.
* Meerdere spelmodi – Arcade-modus, Verhaalmodus, Net-play, Versus Play, Tutorials, Combo-uitdagingen en Journey-modus (overlevings-/aanpassingsmodus).
* Tactische functies – Verbeter je gameplay en maak je eigen combo’s met functies zoals ‘Block’, ‘Counter Block’ (vergelijkbaar met ‘Parry’ in SF3-games), ‘Recovery’ en ‘Power Recovery’ (vergelijkbaar met Roman Cancels in GG-games ), “Chaos Break” (vergelijkbaar met Burst in GG-games) en “Limit Break” -aanvallen.
* Vernietig je tegenstanders met stijl – ontketen de kracht van strategische chaosbewegingen door aan het begin van elk gevecht een “blauwe” chaosbeweging te kiezen.
* Beëindig je tegenstander op een karakterspecifieke manier wanneer hun gezondheid laag is en je in de winnende ronde zit.

De game is nu beschikbaar in de eShop voor £ 8,09 / $ 9,99. Denk je dat je deze eens zou kunnen proberen? Laat het ons weten in de reacties.

READ  UPSC Civil Services Exam 2019 Resultaat verklaard, Pradeep Singh Tops
More from Madison Garrett
Amiga A500 Mini wordt in maart 2022 gelanceerd met 25 games
Foto: Retro Games Ltd gisteren, Retro Games Ltd. Het kondigde aan dat...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *