Willekeurig: LAPD-agenten schieten om op Pokemon te jagen in plaats van op boeven

Foto: Niantic/The Pokémon Company

Gerechtsdocumenten onthullen de details van het verhaal van twee politieagenten uit Los Angeles die in 2017 werden ontslagen omdat ze speelden Pokemon GO Dienstdoende – terwijl back-upoproepen worden genegeerd bij een inbraak in de buurt.

Zoals ik al vermelde zonde, Officieren Luis Lozano en Eric Mitchell, wier beroep net was afgewezen door een Californische rechter, waren dicht bij een voortdurende inbraak in Macy’s in Crenshaw toen ze dringende oproepen van collega’s voor ondersteuning ontvingen. In plaats daarvan is het paar uit de misdaadzone verhuisd om op Snorlax en de zeldzame Togetic te jagen in het schattige mobiele spel Niantic.

Toen hen aanvankelijk werd gevraagd naar het feit dat ze hun radio niet beantwoordden, beweerden de agenten dat ze zich in een lawaaierige omgeving bevonden en geen hulpgeroep hoorden. Bij nader onderzoek van hun dashcam blijkt echter dat het paar hun communicatie in het voertuig schaamteloos heeft genegeerd ten gunste van hartstochtelijk achtervolgen van Pokemon, en zelfs hun auto naar verschillende locaties heeft verplaatst om ze op te sporen.

Gerechtelijke documenten die met betrekking tot het incident zijn ingediend, leggen met citaten uit hoe de twee politieagenten betrokken waren bij de Pokemon-jacht:

Nadat Mitchell Snorlax blijkbaar had betrapt – riep: “Ik heb ze” – stemden de demonstranten ermee in[g]o Pak je stuur’ en rijd weg. Toen hun auto weer stopte, nam DICVS op dat Mitchell zei: ‘Niet rennen. ren niet weg”, terwijl Lozano beschreef hoe hij het “begroef en superballed” op de Togetic voordat hij verklaarde: “Ik snap het.” Mitchell adviseerde dat “[s]Ik probeerde hem zelfs te pakken te krijgen,’ voegde hij eraan toe, ‘Godverdomme, man. Dit ding bestrijdt me rot.”

Uiteindelijk riep Mitchell uit: “Holy crap. Eindelijk,” blijkbaar verwijzend naar de Togetic-vangst, merkte hij op:[ ] Jongens zullen erg jaloers zijn.”

De indieners stemden er vervolgens mee in terug te keren naar 7-Eleven (waar sergeant Gomez hen later ontmoette) om hun surveillance te beëindigen. Onderweg zei Mitchell: “Ik heb vandaag een nieuwe Pokemon voor je, gast.”

In de nasleep van het ongeval probeerden agenten Lozano en Mitchell zichzelf te herstellen, met het argument dat de opnameapparatuur in de auto niet bedoeld was om “privégesprekken” op te nemen, een beroep dat de plaatselijke rechter verwierp.

READ  De voormalige Capcom-exclusieve Monster Hunter Rise heeft een geweldige start gemaakt op Steam

De twee hebben die dag misschien geen criminelen gepakt, na schaamteloos de oproepen om hun vrienden te helpen negeren, maar ze kunnen in ieder geval genieten van het feit dat ze een scammy Pokemon hebben.

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *