37 punten Chelsea Perry beëindigt het damesseizoen in drie opeenvolgende wedstrijden | UL Ragin ‘Cajuns

Chelsey Perry was een vernietigingsploeg voor één vrouw op UT-Martin Skyhawks en UL Ragin ‘Cajuns had geen antwoord.

Perry domineerde de wedstrijd met 37 punten en zeven rebounds om de Skyhawks naar een 58-48 overwinning op Cajuns te leiden in de NIT Memphis Regional Championship-troostwedstrijd voor dames in My Town Movers Fieldhouse in Collierville, Tennessee.

“Het was moeilijk om Berry te beschermen”, zei UL-coach Gary Brodhead. “Ze is een 6-2 postspeler – net als Ty (Doucet), dezelfde bouw, alles – maar ze was als een 6 tegen 7 van 3. Man, het leek haar gewoon te gemakkelijk.

‘Het was niet alsof we er niet klaar voor waren om naar buiten te gaan om haar te bewaken. We zijn daarheen gegaan om haar te bewaken, maar ze werd neergeschoten.’

Perry maakte 14 van haar 17 schoten in totaal en scoorde 37 zonder het voordeel van een enkele aanvallende stuitering.

Geen enkele andere UT-Martin-speler heeft meer dan zes punten gescoord in de wedstrijd, maar Brodhead zei dat pogingen om haar teamgenoten te scoren niet succesvol waren.

‘Nee’, zei Brodhead. “Ik bedoel, we zaten erop. Ze ging naar buiten, ging uit het scherm en explodeerde. Ze zweefde daar. Onze positie, Tai bewaakte haar, kon naar buiten gaan en bewaken, maar ze bewaakte niet echt de schutter van buitenaf. De afstanden tussen hen waren een beetje afwijkend. “

“Dus we hebben het aan Kim (Burton) overgedragen en toen begonnen ze binnen te komen. Het was moeilijk.”

De Skyhawks scoorden echter slechts 58 punten in de overwinning. Desondanks bleven de Cajun vechten vanuit het veld. Dusit was de enige Cajun die meer dan de helft van haar doelpogingen deed in de wedstrijd.

READ  Chris Paul onthult wie hem stuurde na wedstrijd 7

Doucet eindigde met 15 punten als enige tweecijferige doelpuntenmaker in UL op een 7 op 11. Als team raakte UL 35,8% van de grond, slechter dan de 3-punts grond met 21,1%.

In de twee NIT Women’s-wedstrijden deed UL slechts vijf van de 37 pogingen vanuit driepuntsland.

“In feite waren de laatste drie wedstrijden moeilijk qua scoren”, zei Broadhead. “We hadden in de jaren veertig in de laatste drie wedstrijden gescoord. We vielen een beetje.

“Ik denk dat het onze verdediging een beetje beïnvloedt als je steeds terugtrekt en schoten verliest. Je zit nog steeds in het spel in de eerste helft, met vier achter en dan met twee terug. Het derde kwart was een groot kwart voor hen en we reageerden niet. “

Overgangen waren geen probleem – slechts 13 naar 16 voor UT-Martin. Het ging er simpelweg om dat je niet in staat was om opnamen te maken of veel gemakkelijke combinaties van draaien te krijgen.

De Cajuns hadden op dit verlies slechts acht omzetpunten.

“We drongen aan, maar in de laatste twee wedstrijden leek het alsof we midden op de weg hadden geduwd,” zei Brodhead. “We zijn niet zo agressief als tijdens het seizoen. Ik weet niet of we mentaal moe waren.

“Het is een ander niveau als je naar een toernooi als dit komt, niet alleen fysiek maar ook mentaal. Ben je klaar om er doorheen te vechten?”

Het Cajuns-seizoen eindigde op 16-8, terwijl UT Martin zijn seizoen afsloot op 21-6.

“Deze grote groep zal slagen (in het leven)”, zei Brodhead. “Ze hebben geweldige leiders, het zijn geweldige mensen, ze werken hard. Ze geloven. Voor mij hebben ze dit programma gevolgd en in korte tijd hebben ze het veranderd.

READ  World of Warcraft: Dragonflight voegt speelbare en indrukwekkende draken toe

‘Ik denk dat het zal doorgaan. Ze zullen een erfenis nalaten. Als je hard werkt, de volgorde opvolgt en in de orde gelooft, kunnen er goede dingen met je gebeuren.’