Dassen scoren de eerste 25 punten van het spel in weer een gemakkelijke overwinning

MADISON – Een van de vele aanpassingen die college basketball coaches moesten maken vanwege de coronavirus pandemie betrof het verlies van de jaarlijkse gesloten scrimmages en oefenwedstrijden.

Welnu, Wisconsin-coach Greg Gard en zijn spelers hebben in wezen de voordelen van die evenementen gewonnen in hun eerste twee wedstrijden van het seizoen.

Zoals hij deed in de opener, was Gard in staat om individueel personeel en verschillende opstellingen vrijdagavond tegen Arkansas-Pine Bluff te evalueren.

De nr. 7 dassen scoorden de eerste 25 punten van de wedstrijd, bouwden hun voorsprong op tot 34 punten tegen de pauze, maakten geen omzet tot de tweede helft en hadden weinig weerstand op weg naar een overwinning van 92-58.

Het saldo UW (2-0) weergegeven in de opener tegen Eastern Illinois was vrijdag te zien tegen Arkansas-Pine Bluff, vooral in de eerste 20 minuten toen UW een voorsprong van 53-19 bouwde.

DOOS SCORE:Wisconsin 92, Arkansas-Pine Bluff 58

Gecombineerd met de opener tegen Eastern Illinois, heeft UW zijn vijanden in de eerste helft overtroffen met een gecombineerde 96-39.

More from Madison Garrett

De Weirdo planetaire verkopers van Destiny 2 krijgen eindelijk hun recht

Screenshot: Bungie Een borstelige onderzoeker die een enkele reis maakt naar een...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *