Download de e-books van 6 april voor adviesuren

Foto: Waspik-bibliotheek

WASPIK – Voor iedereen met vragen over het downloaden en lezen van e-books op tablet en e-reader zijn er spreekuren. Op dinsdag 6 april legt onze expert in Waspik Library uit hoe deze apparaten werken en hoe e-books gelezen kunnen worden.

Spreekuur

De Bibliotheek Midden-Brabant geeft haar leden toegang tot e-books die ze op verschillende devices kunnen lezen. Tijdens het spreekuur krijgt iedereen gratis uitleg en advies over het onderwerp. Perfect voor wie een tablet of e-reader heeft en er meer over wil weten. De uren van de cursusbegeleiding worden georganiseerd volgens de richtlijnen van het RIVM.

Een breed scala aan e-books is te vinden op www.b Bibliotheek.nl/ebooks. Van titels als Thomas Ross ‘”The Viceroy of the Indies” tot Annejet van der Zijl’s “The American Princess”.

wanneer?

  • Datum & tijd: dinsdag 6 april van 13.30 tot 14.30 uur
  • Locatie: Waspik Library
  • Gratis toegang
  • Aanmelden: Aanmelden is verplicht en kan bij Bibliotheek Waspik, in de bibliotheek zelf of telefonisch via 0416-364111 tijdens kantooruren of per e-mail via [email protected]

Mocht je niet naar het begeleidingsuur kunnen of willen komen, maar wel hulp willen bij het downloaden en lezen van e-books, geef dit dan bij inschrijving aan. U wordt dan per e-mail of telefoon bijgestaan.

een blik werpen op www.bibliotheekmb.nl voor meer informatie.

READ  Download MIUI 12-update, India mobiel menu, live achtergronden en meer wat je wilt weten
More from Madison Garrett

Beste Prime Day-gamingdeals: Top Switch-games met korting tot $ 40 bij Amazon

Dit verhaal maakt deel uit van Amazon Prime Day, CNET’s gids over...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *