4 banen die je gezondheid zullen verbeteren

iOS 15 zet zich volledig in voor gezondheid. Van vaccinatiecertificeringen, stabieler lopen tot het delen van gezondheidsgegevens met anderen, deze functies worden toegevoegd door de iPhone 2021-update.

Lees verder na de aankondiging.

Dit voegt iOS 15 toe aan je gezondheid

1. Gezinsgezondheid

Gedeeld verdriet half verdriet. Vanaf iOS 15 kun je daarom persoonlijke gezondheidsgegevens delen met familie, vrienden of een mantelzorger. Dit is uiteraard geheel vrijwillig.

Via de Gezondheid-app kun je het aantal stappen dat je hebt gelopen, hoeveel slaap en gegevens over de gezondheid van je hart delen. Ook is het mogelijk om persoonlijke informatie over je menstruatie met anderen te delen.

2. stabiele basis أساس

iOS 15 voegt Walk Stability-functie toe. Dit vertelt – niet verrassend – hoe stabiel je kunt lopen. Hoe krachtig je bent zie je vanaf dit najaar in de Gezondheid-app op je iPhone.

Loopstabiliteit kijkt onder andere naar je paslengte en balans. Bovendien probeert de paal je stabiliteit te vergroten door middel van oefeningen. Dit is natuurlijk ook geheel vrijwillig.

iOS 15 richt zich ook op gezondheidstrends. In de Gezondheid-app kun je nu zien hoe consistent je levensstijl is. U kunt bijvoorbeeld het gemiddelde aantal stappen bekijken dat u de afgelopen maanden heeft gezet.

Bovendien krijg je een seintje als je richting verandert. Dit is bijvoorbeeld het geval als je de afgelopen weken veel minder hebt gelopen dan normaal. U kunt deze berichten ook delen met familie, vrienden en/of zorgverleners.

4. Vaccinatiebewijs op zak

Tot slot speelt Apple ook in op de pandemie met iOS 15. Er komt een optie om je vaccinatiebewijs of negatieve testuitslag op je iPhone te zetten. Dit doe je door een QR-code te scannen, net als bij de CoronaCheck-app die vorige week uitkwam.

READ  Met deze coole online bordspellen kun je nog steeds een spel spelen met familie

Wanneer kan ik iOS 15 downloaden?

iOS 15 komt dit najaar uit. Op het nieuwe model dat waarschijnlijk in september wordt aangekondigd, de iPhone 13, is standaard een iPhone-update geïnstalleerd. Alle Apple-telefoons die nu iOS 14 hebben, zouden binnenkort de overstap kunnen maken.

Verder lezen: Wanneer kan ik iOS 15 downloaden? Dit is wanneer het jouw beurt is

Momenteel is iOS 15 alleen beschikbaar voor app-ontwikkelaars. Het anticiperen kan echter echt beginnen, dus we kijken uit naar de beste iOS 15-functies in de onderstaande video.

More from Madison Garrett

Defiance Of Destiny krijgt een nieuwe Nintendo Switch-trailer

NIS America heeft deze week een nieuwe trailer uitgebracht voor Disgaea 6:...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *