Final Fantasy Pixel Remaster Series lanceert vanaf juli

De onlangs aangekondigd Final Fantasy Pixel geremasterd De serie wordt vanaf juli besteld, zo maakte Square Enix bekend op Presentatievideo nu verwijderd.

De serie – die beschikbaar zal zijn voor pc, iOS en Android – bestaat uit enkele opnieuw uitgebrachte edities Final FantasyEn de Final Fantasy IIEn de Final Fantasy IIIEn de Final Fantasy IVEn de Final Fantasy vs., En de Final Fantasy VI. Alle zes pixelart-personages van de titels zijn volledig herwerkt vanuit hun originele versies door pixelkunstenaar Kazuko Shibuya van Square Enix, die meewerkte aan Final Fantasy Serie sinds de eerste game.

De verwijderde presentatievideo was een discussie van 30 minuten Final Fantasy Maker van de serie Hironobu Sakaguchi (Mistwalker), componist Nobuo Uematsu (Dog Ear Records) en Yoshinori Kitas (Square Enix), met gastheren Kenichi Mayamada en Chiaki Matsuzawa. De groep deelde verhalen achter de schermen Final Fantasy De serie gaf een kijkje in de verwachtingen die in de games zaten.

De video eindigde met een nieuwe trailer voor Final Fantasy Pixel geremasterd String, waarmee het vrijgavevenster wordt bevestigd. Bekijk de nieuwe trailer hieronder (MP4-download beschikbaar Hier).

Reactie beleid

Opmerkingen zijn welkom en worden aangemoedigd op Gematsu. We vragen u echter een eenvoudige reeks richtlijnen te volgen:

  • Lees het volledige artikel alvorens commentaar te geven.
  • blijf bij het onderwerp.
  • Er zijn geen opmerkingen van de autoinclusief phishing, phishing of het plaatsen van berichten.
  • Weet wanneer je niet moet ophangen. Als een onderwerp je niet interesseert, hoef je niet te reageren.
  • Er zijn geen beledigende opmerkingen. Dit omvat beledigende, bedreigende, pornografische, misleidende of lasterlijke inhoud/taal, evenals algemene intimidatie en individuele aanvallen.
  • Smeek niet aan de haven.
  • Geen consoleoorlogen.
  • Gebruik spoilertags Bij het plaatsen van verwende of NSFW-inhoud (alleen niet-naaktheid). Bijvoorbeeld: Wil is Leomon. Bepaal het onderwerp van de inhoud buiten de spoilertags.
  • Wees respectvol naar andere commentatoren. Je hoeft het niet met elkaar eens te zijn, maar je moet wel beleefd overleggen. Als je merkt dat een commentator deze eenvoudige etiquette niet volgt, ga dan niet verder met het gesprek – meld het gewoon.
READ  MediaMarkt waarschuwt ook voor 'niet optimale' Cyberpunk 2077 | NU

Gematsu behoudt zich het recht voor om opmerkingen zonder voorafgaande kennisgeving te bewerken of te verwijderen. Dit commentaarbeleid kan op elk moment worden gewijzigd.

Written By
More from Aubrey Mason

Gamersnet Fanzone # 24 | Super Mario 3D-spellen

Welkom bij een nieuwe aflevering van Gamersnet Fanzone, waar we elke week...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *