4 beste pc-games zoals Minecraft maar met betere graphics

Minecraft bestaat nu al meer dan een decennium en heeft een toegewijde community van fans. Met uitzonderlijk creatieve gameplay, stelt de game spelers in staat om zich onder te dompelen in een wereld die helemaal van hen is. Ze kunnen hun gameplay aanpassen aan wat ze maar willen, of ze nu in survival of in creatieve modus spelen.

Terwijl sommige spelers dol zijn op de eigenzinnige en blokkerige texturen van Minecraft, snakken anderen naar een dosis realisme bij het spelen van een survivalgame. Daartoe hebben we een lijst samengesteld met de beste pc-games met realistischere graphics dan die van Minecraft.

4 beste pc-games zoals Minecraft maar met meer realistische graphics

1. Ark: Survival Evolved

Ark: Survival Evolved (Afbeelding tegoed: VentureBeat)
Ark: Survival Evolved (Afbeelding tegoed: VentureBeat)

Ark: Survival Evolved is een geweldige survivalgame die veel gameplay-aspecten bevat die ook aanwezig zijn in Minecraft. Spelers worden wakker op een onbewoond eiland, waar ze moeten leren overleven door naar grondstoffen te zoeken, maar ook door gereedschappen, wapens te maken en een basis te bouwen.

Het enige opvallende verschil zou de aanwezigheid van dinosaurussen in het spel zijn, die de speler kan temmen.

2. Vintage verhaal

Vintage Story (Afbeelding credits: Vintage Story, Twitter)
Vintage Story (Afbeelding credits: Vintage Story, Twitter)

Vintage Story is een op voxel gebaseerd spel dat veel op Minecraft lijkt. In de eigen woorden van de makers is de game ge├»nspireerd door mensen als Minecraft, Don’t Starve en The Long Dark.

De game heeft blokkerige texturen zoals Minecraft, maar door de iets donkerdere en meer middeleeuwse look van de game kan het veel realistischer lijken in vergelijking met Minecraft.

De ontwikkelaars hebben ook extra gameplay-elementen toegevoegd, zoals realistische mineralogie en meer hardcore overlevingsuitdagingen zoals rottend voedsel.

READ  Gamescom Opening Night Live-nieuws - onze samenvatting van alle aankondigingen

3. Het bos

The Forest (Afbeelding credits: The Forest: kaart)
The Forest (Afbeelding credits: The Forest: kaart)

Een uitdagend survival-spel met verbluffende en realistische graphics, The Forest is een van de betere spellen die je kunt spelen. Het bevat alles wat goed is aan Minecraft – het verzamelen van middelen, het maken en bouwen van bronnen, terwijl er nog veel meer aan de mix wordt toegevoegd!

Met een boeiend verhaal zet de game de speler op tegen gewelddadige kannibalen en mutanten. Met donkere grotten en spelonken om te verkennen, is de game een must voor gebruikers die een veel uitdagendere gameplay willen dan Minecraft.

4. Roest

Rust (Afbeelding credits: GameSpot)
Rust (Afbeelding credits: GameSpot)

Rust is een brute overlevingsuitdaging, een die de speler in een meedogenloze omgeving werpt, waar ze moeten vechten om te overleven.

Je begint met niets en moet langzaam materialen verzamelen, gereedschappen en wapens verzamelen en uiteindelijk een schuilplaats bouwen die sterk genoeg is om de hordes mensen buiten te houden die zullen proberen te komen en stelen wat je hebt.

Gepubliceerd op 19 oktober 2020, 19:00 IST

Written By
More from Max Mcgee
Tencent wil je survivalgame-ervaring veranderen met Undawn
Stop me als je dit eerder hebt gehoord: het is een post-apocalyptische...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *