4 Detroit Lions spelen favorieten voor de bal tegen de Vikingen

De Detroit Lions Ze verloren zondag op een andere manier dan alleen de Lions. Minnesota Vikingen Kicker Greg Joseph, die in het spel kwam met een lange wandeling van 53 meter, boorde 55 en 54 meter om de Vikingen naar de top te stuwen naarmate de tijd opraakte.

Voordat we ingaan op de Game Ball-genomineerden van deze week, zijn hier de winnaars van het seizoen tot nu toe.

Winnaar bal eerste week: Benny Sewell
Winnaar week twee: TJ Hawkinson
Winnaar week drie: Dandrey Swift
Winnaar week 4: Calif Raymond

Galen Reeves Misschien

Statistieken: 5 hits, geforceerde tuimeling
PFF-score: 79,6

JRM blijft een grotere rol spelen, aangezien Derek Barnes in deze verdediging is afgezwakt na het vertrek van Jimmy Collins. Met zijn beperkte vermogen is hij effectief gebleken, vooral voor een man die alleen bekend staat om het spelen van zijn eigen teams.

Op zondag deed Reeves Mayppen wat aantoonbaar het spel speelde, en dwong de Vikingen om Alexander Mattison terug te duwen om de Lions een time-out te besparen en de bal binnen twee minuten in de rode zone te krijgen.

Tracy Walker

Statistieken: 9 stukken van de bal, 1 pass
PFF-score: 88,1

Tracy Walker stond voor de uitdagende taak om Justin Jefferson het grootste deel van de zondag te verslaan. Het landschap was niet altijd mooi, maar naarmate de wedstrijd vorderde, werd Walker comfortabeler in zowel rennen als passen. Op zondag vloog Walker meerdere keren naar beneden om de hamer op de running game te zetten.

Laat in de wedstrijd timede Walker de bal perfect om hem in de lucht af te buigen, wat leidde tot een onderschepping van Alex Anzalone. Gezien de manier waarop de verdediging dit seizoen heeft gespeeld, betekent deelname aan gedwongen bochten bijna een geautomatiseerde competitie om de bal.

READ  MK11 Aftermath onthult dat Mortal Kombat vs DC Universe eigenlijk Canon is

Alex Anzalon

Statistieken: 4 tackles, 1 onderschepping
PFF-kwaliteit: 47.0

Over Anzalone gesproken, hij heeft het de afgelopen weken moeilijk gehad, maar is zondag goed hersteld, wat wordt benadrukt door dit bezwaar:

Amon-Ra Saint Brown

Statistieken: 7 grijpers, 65 yards
PFF-kwaliteit: 75.0

Het was Amon-Ra St. Brown had een rustige start van het seizoen, maar zondag gaf eindelijk een glimp waarom de verwachtingen zo hoog zijn voor de beginner. Nadat brede ontvanger Quintez Cephus vanwege een blessure van het veld was gestuurd, werd St. Brown gaat naar het bord om zijn beste stat-dag tot nu toe aan te kondigen.

Het meest opvallende van de yardage is dat hij zeven recepties had. Het is een favoriet geworden van Jared Goff in plaats van TJ Hockenson en Kalif Raymond, die de afgelopen weken grote wedstrijden hebben gespeeld. Misschien is dit een indicatie voor meer Saint Brown-zoekopdrachten in de toekomst.

Wie zou jij kiezen voor de balwinnaar van deze week?

stemmen

Wie krijgt de wedstrijdbal tegen de Vikingen?

  • 33%

    Galen Reeves Misschien

    (136 stemmen)

  • 5%

    Amon-Ra Saint Brown

    (22 stemmen)


408 stemmen in totaal

stem nu

More from Madison Garrett

Ah, Epic Games heeft het ArtStation gekocht

afbeelding: ArtStation Terwijl we gewend zijn aan zaken als studio’s Het wordt...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *