Between Us PlayStation en Xbox worden ‘later dan verwacht’ genoemd, maar toch in 2021

Tussen ons Het heeft een indrukwekkend momentum behouden sinds de plotselinge explosie in populariteit vorig jaar, en toen het eind 2020 voor de Nintendo Switch werd gelanceerd, voegde het meer gamers toe aan zijn steeds groter wordende community. PS5-, PS4-, Xbox Series X/S- en Xbox One-versies van de sociale tegenstander-titel zijn ook al geruime tijd aangekondigd, met een lancering in 2021 gepland – maar 2021 loopt binnenkort ten einde, dus wanneer kunnen we precies verwachten het?

de afgelopen dagen Blog-updateVictoria Tran, Innersloth Community Manager, bevestigde dat: Tussen ons Het komt nog steeds naar PlayStation- en Xbox-consoles in 2021 — hoewel het iets later wordt gelanceerd dan oorspronkelijk gepland.

“We zijn nog steeds op schema voor een console-release dit jaar, zij het later dan we oorspronkelijk hadden verwacht”, schreef ze. “Aangezien de volgende update meer is dan een simpele patch en (hopelijk) twee grote spelveranderingen zal introduceren, waardoor ze compatibel zijn met alle platforms – pc, mobiel en console – betekent dit dat er meer blockers voor ons komen.”

Tran verduidelijkte dat Innersloth oorspronkelijk van plan was de game ergens in september voor consoles uit te brengen, maar besloot het uit te stellen totdat ze een bepaald kwaliteitsniveau konden garanderen.

“De perfecte releasedatum was september, maar we hebben hem uiteindelijk verplaatst omdat we niet wilden dat iemand die de game op Xbox of PlayStation koos een suboptimale ervaring zou hebben, en er werden obstakels op onze weg gegooid.”

Dus wanneer komt het precies? Nou, we weten dat het ergens dit jaar komt, maar Tran zegt een specifieke release, dus de ontwikkelaar is “100% zeker” om die informatie te delen. Hopelijk duurt het niet te lang – hoe dan ook, blijf op de hoogte, en we houden je op de hoogte.

READ  New Legacy krijgt in juli een gratis Xbox-videogame

Written By
More from Vanessa Hale
Het Nvidia Shield krijgt een update om te werken met DualSense vanaf de PS5 en de nieuwe Xbox-consoles
De DualSense-controller van Sony kan nu worden gebruikt om games te spelen...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *