SpongeBob en Skyrim komen naar Fall Guys

in Fall Guys: een absolute knock-out‘s Seizoen 3, Secrets of the Sun, de bonen gaan naar een onderwaterstad vol mysteries. Doorweekte geheimen Het gaat dinsdag live en introduceert vijf nieuwe themaritten, allemaal in een afbrokkelende diepzeewereld. Met de Season Pass krijg je meer dan 100 nieuwe levels, outfits, emotes en festiviteiten, waaronder outfits die zijn geïnspireerd op ieders favoriete spons die in een ananas onder de zee leeft.

Er verschijnen ook nieuwe coöpitems in de seizoenspas The Elder Scrolls 5: Skyrim en Ultraman.

De nieuwe Sunken Secrets-ritten lijken klaar om waterige chaos te inspireren. In Blaslantis ontwijk je grote explosieve ballen terwijl je over de hellende paden rent. Dan komt de vlakke Skifall – zoals Hoop Chute – waarbij je hoepels moet vangen terwijl je over een gladde baan slingert. In Puzzle Path baan je je een weg door een van de vier intense doolhoven. En in Kraken Slam moet je klauwen zien te overleven terwijl je op een gammel vlot rijdt. Last but not least is er Speed ​​Spider waar je in zal duiken om naar de overwinning te glijden.

Het Let’s Get Kraken-evenement debuteert op 29 november en voegt twee uitdagingen en een handvol evenementbeloningen toe:

  • Laten we Kraken Nickname nemen – 100 punten
  • Naamplaatje Deep Sea Pill – 200 punten
  • 200 roem – 400 punten
  • Draagbaar Ancient Ingot Anchor – 600 punten
  • Kraken Claws-patroon – 800 punten
  • Golden Sands Anchor Wearable – 1.000 punten (beschikbaar vanaf 29 november)

Op 1 december kunnen spelers SpongeBob Squarepants, Patrick Star en Mr. Krabs, Sandy en Octo samen met de draagbare “Snail’s Meow” Gary the Snail. Die zullen er ook zijn Nieuwe uitdrukking voor “verbeelding”Iedereen heeft het onuitputtelijke optimisme van SpongeBob.

READ  De Loons wachten op de cruciale wedstrijd en wachten nog steeds tot hun hele aanvallende frontteam tikt

De Blogpost advertentie Opvallend is ook de Season Pass-samenwerking met Skyrim en Ultraman, hoewel hij niet in detail ging. Sleutelkunst die maandag door Mediatonic is uitgebracht, bevat Dovahkiin- en Ultraman-kostuums, samen met zeemeeuw-, haaien- en kogelvishuiden, maar misschien kun je in de toekomst andere korrels van de rand opnemen? Men kan alleen maar hopen.

More from Madison Garrett
PC Gamer Hardware Awards: wat is het beste toetsenbord van 2020?
De meeste pc-gamers zijn bekend met de voordelen van een mechanisch gamingtoetsenbord...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *