40% meer leden Download de ledenapp “LTO Close”.

Heb je het nog niet?

Download de LTO Near-app in bestand Apple App Store of Google Play Store.

De app is speciaal voor jou als lid ontworpen en kun je downloaden op je mobiele telefoon en tablet. Met de LTO Sluiten app bent u altijd direct betrokken en op de hoogte van het laatste nieuws uit de agrarische sector. U leest wat wij u als LTO Noord bieden, maar ook hoe LTO Nederland uw belangen behartigt.

consistent met jou

De app is toegewijd. Dit betekent dat je kunt aangeven op welke onderwerpen en sectoren je je wilt richten. Zo leest u altijd het nieuws uit uw branche en uit de regio waar u woont. U ontvangt direct belangrijk nieuws via gebruiksvriendelijke pushmeldingen. Ook kun je via polls je mening geven over allerlei actuele onderwerpen. De applicatie is nog in ontwikkeling: we breiden de mogelijkheden van de applicatie voortdurend uit.

Heb je de app maar moet je je opnieuw aanmelden?

LTO Noord-leden die de LTO Dichtbij-lid-app al gebruiken, hebben misschien gemerkt dat ze zijn afgemeld bij de leden-app. Deze automatische exit is om veiligheidsredenen een eenmalige implementatie door de applicatieontwikkelaar. Log opnieuw in om geen nieuws en pushmeldingen te missen. U kunt op het hoofdscherm inloggen met het eerder ingevoerde e-mailadres en wachtwoord, een heractivering van de app is niet nodig.

READ  Nederlandse fondsoprichter: Bitcoin is een van de slechtste cryptocurrencies - BTC Direct
More from Madison Garrett
Golden Knights vs. Lawine – Samenvatting van het spel – 30 mei 2021
Denver – Boek door Nathan McKinnon En de Colorado Lawine: Ze zijn...
Read More
Leave a comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *